Ο Σαμαράς, η τουρίστρια και το παγωτό…

Ο Σαμαράς, η τουρίστρια και το παγωτό...
Μια… απίστευτη συνάντηση είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, καθώς πήγαινε από τη Βουλή στο Μέγαρο Μαξίμου με τα πόδια, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ.
Καθώς περπατούσε επί της Βασιλίσσης Σοφίας, ο Σαμράς αρχισε να χαιρετά αρκετούς πολίτες που εκείνη την ώρα κατέβαιναν την οδό. Είχε όμως μια αναπάντεχη συνάντηση με μια τουρίστρια η οποία στεκόταν στην άκρη του πεζοδρομίου με ένα χάρτη στα χέρια.
Ο κ. Σαμαράς με την τουρίστρια ήρθαν τετ α τετ και ο πρωθυπουργός της έπιασε τη συζήτηση ρωτώντας την από που είναι.

«Μένω στην Αυστραλία, αλλά είμαι Ελληνίδα τρίτης γενιάς. Εχω καταγωγή από το Καστελόριζο», του απάντησε η τουρίστρια η οποία όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια αγνοούσε με ποιον συνομιλούσε.
Η Ελληνοαυστραλέζα, απορρημένη, προφανώς, από το γεγονός ότι ο συνομιλητής της συνοδευόταν από άνδρες ασφαλείας άρχισε να τον ρωτά… «Ποιος είστε;».
«Είμαι ο πρωθυπουργός της χώρας», της απάντησε ο κ. Σαμαράς με την τουρίστρια να ξεσπά σε γέλια, επιφωνήματα και να παίρνει αγκαλιά τον πρωθυπουργό.
Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς πολίτες μεταξύ των οποίων και ο Βαγγέλης Γκούμας ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής.
 


Στο τέλος, αφού χαλάρωσε, σταμάτησε σε ένα περίπτερο και πήρε κι ένα παγωτό ξυλάκι παρακαλώ…

 

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...