Ο Σεΐχης του Κατάρ στο «Αμαρυλλίς» του Τάσου Δελημπαλταδάκη! Τι έφαγε και τι ήπιε

Απέπλευσε χθες από τη Ναύπακτο, όπου είχε αγκυροβολήσει στα ανοικτά της Ακτής Ψανή, η υπερπολυτελής θαλαμηγός του Εμίρη του Κατάρ και πρώην πρωθυπουργού της χώρας Χαμάντ Μπιν Χαλίφα.

Γνωστός λάτρης των ομορφιών της Ελλάδας και ιδιοκτήτης ενός νησιού στο Ιόνιο και άλλων μεγάλων εκτάσεων μεγάλης τουριστικής αξίας, ο Εμίρης του Κατάρ έκανε προχθές την βόλτα του στην όμορφη και γραφική Ναύπακτο, ενώ για αρκετή ώρα έμεινε στο roof garden του πολυτελούς ξενοδοχείου «Αμαρυλλίς», ιδιοκτησίας του γνωστού μάνατζερ μπάσκετ Τάσου Δελημπαλταδάκη, με θέα το λιμάνι για να δειπνήσει, μαζί με άτομα που τον συνοδεύουν στο ταξίδι των διακοπών του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δείπνο του Εμίρη και της συνοδείας του ξεκίνησε με σαλάτα ταμπουλέ, σαλάτα ελληνική με φέτα, σαλάτα μιξ με γαρίδες και σαλάτα baby σπανάκι και ρόκα με κοτόπουλο.

Στα ορεκτικά οι προτιμήσεις περιλάμβαναν φέτα σε φύλλο κρούστας με μέλι και σουσάμι, χτένια , χορτόπιτα και τα κυρίως πιάτα είχαν τόσο κρέας όσο και ψάρια, όπως, αρνί ψητό στη σούβλα με πατάτες φούρνου αρωματισμένες με μαύρο σκόρδο, καρέ αρνιού γαλλική κοπής, φιλέτο λαβράκι με μους κουνουπιδιου, φιλέτο τσιπούρας με μους από μπρόκολο και λαχανικά.

Τέλος, για γλυκό προσφέρθηκε εκμέκ καταϊφι, παγωτό αβοκάντο, χαλβάς σιμιγδαλένιος με παγωτό βανίλια και φιλέτο πορτοκαλιού.

Ο Εμίρης και η συνοδεία του, ήπιαν μόνο εμφιαλωμένο και ανθρακούχο νερό.

Ο πρώην πρωθυπουργός του Κατάρ, μαζί με μέλη της βασιλικής οικογένειας έκανε βόλτα στα στενά της πόλης. Νωρίς χθες το πρωί, η υπερπολυτελής θαλαμηγός του αναχώρησε από τη Ναύπακτο, ενώ νωρίτερα είχε βρεθεί και στο Ναύπλιο.

Ο Χαμάντ μπιν Χαλίφα ήταν ο ηγέτης του Κατάρ από το 1995 ως το 2013. Το 1977 ανακηρύχθηκε διάδοχος του θρόνου και ήρθε στην εξουσία το 1995 με την ανατροπή του πατέρα του, Εμίρη Χαλίφα. Παραιτήθηκε τον Ιούνιο του 2013 υπέρ του γιου του, Ταμίμ μπιν Χαμάντ, ο οποίος τον διαδέχθηκε στις 25 Ιουνίου 2013.

Θεωρείται από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη, με μια περιουσία του περιλαμβάνει υπεπολυτελή σκάφη, ακίνητα σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και νησιά και επενδύσεις σε όλο τον κόσμο, αλλά αν τον δει κανείς στο δρόμο, το πιο πιθανό είναι να τον περάσει για απλό τουρίστα.

pelop.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...