Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε τι θα κάνει τα 500.000 ευρώ που κέρδισε στο Rogers Cup

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε τι θα κάνει τα 500.000 ευρώ που κέρδισε στο Rogers Cup

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος μέσα σε λίγες ημέρες κατάφερε να εκτοξευτεί στο νούμερο 15 της παγκόσμιας κατάταξης και να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του διεθνούς Τύπου, μίλησε στο ένθετο της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”. 

Ο Έλληνας τενίστας ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, πώς σκοπεύει να αξιοποιήσει τα 500.000 ευρώ που κέρδισε μέσα από την παρουσία του στο Rogers Cup και τα 2 εκατομμύρια που έχει αποκομίσει από τη μέχρι τώρα καριέρα του.

«Τα χρήματα δεν είναι όσα φαίνονται, δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις στον κόσμο. Τα μισά τα παίρνει η Εφορία, ενώ η προετοιμασία ενός πρωταθλητή τένις απαιτεί τρελά έξοδα. Για να φτάσεις να παίζεις απέναντι σε έναν Ναδάλ υπάρχει κόστος. Ξέρεις πόσα χρήματα θέλει την εβδομάδα ένας καλός προπονητής; 4.000 ευρώ. Για το υπόλοιπο team; Που να βρεθούν;

Αν δεν υπήρχε η αδερφή της μητέρας μου να με βοηθήσει οικονομικά, δεν ξέρω αν θα τα είχα καταφέρει. Πραγματικά της χρωστώ πολλά. Τώρα πλέον άρχισαν να βγαίνουν κάποια χρήματα. Ελπίζω με αυτά να πραγματοποιήσω το όνειρό μου και να αγοράσω ένα δικό μου σπίτι στα νότια προάστια», τόνισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Πηγή: Filathos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/340377-O-Stephanos-Tsitsipas-apokalypse-ti-tha-kanei-ta-500-000-eyro-poy-kerdise-sto-Rogers-Cup ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...