Ο Σταύρος Μασγάλας με την “Ανανέωση και Δημιουργία”

Ο Σταύρος Μασγάλας γεννήθηκε στο Νιοχώρι Πλατάνου το 1974, όπου και τελείωσε το Δημοτικό σχολείο. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Ναύπακτο όπου τελείωσε το Λύκειο. Σπούδασε Χημικός στο Παν. Πατρών ενώ σήμερα είναι καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Έχει εργαστεί στο παρελθόν στη κλωστοϋφαντουργία Ναυπάκτου, σε φροντιστήριο της Πόλης καθώς και στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία. Δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά ως μέλος της ΕΛΜΕ Φωκίδας ενώ συμμετείχε στο 16ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ.
“Για πολλά χρόνια η γενιά μας ήταν θεατής και όχι συμμέτοχος. Όσο τα πράγματα πήγαιναν φαινομενικά καλά για τη χώρα, αδιαφορούσαμε για τα κοινά. Τώρα που φάνηκαν οι δυσκολίες πάλι δεν συμμετέχουμε, απλά απορρίπτουμε. Ήρθε η ώρα να δράσουμε, να συμμετέχουμε, να φτιάξουμε μόνοι μας το μέλλον μας. Άλλη ελπίδα δεν υπάρχει για εμάς και τον τόπο μας.
 
Η Ανανέωση και Δημιουργία είναι μια ομάδα νέων ανθρώπων, ανεξάρτητη από κόμματα με έναν επικεφαλής -τον Γ. Γούλα- που ξέρει αφενός τα ζητήματα της αυτοδιοίκησης αλλά είναι και νέο πρόσωπο που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αυτή η ομάδα μου επιτρέπει να εκφραστώ και να συμμετέχω, με την ελπίδα ότι θα κάνουμε κάτι καλύτερο. Γι’ αυτό και είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος”.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...