Ο Τζόνι Ντεπ προσπάθησε να πνίξει την Άμπερ Χερντ!

Τετάρτη 01/06/2016 – 20:33deppΣε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο «βρώμικος» πόλεμος μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της εν διαστάσει συζύγου του, Άμπερ Χερντ, με νέα στοιχεία να έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας, υποκινούμενα από τους ίδιους.
Στην αίτηση διαζυγίου η Άμπερ υποστήριξε ότι ο Τζόνι την κακοποιούσε συστηματικά καθ’όλη τη διάρκεια του 15μηνου γάμου τους, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι φοβόταν για την ίδια της τη ζωή. Ως εκ τούτου κατάφερε να κερδίσει ασφαλιστικά μέτρα.
Τώρα μια φίλη της περιγράφει στο New York Post περιστατικό που συνέβη στις 15 Δεκεμβρίου και την τρομοκράτησε.
Ύστερα από μήνυμα που έλαβε από τη Χερντ εκείνο το βράδυ, πήγε στο σπίτι της και την αντίκρισε σε άθλια κατάσταση «με κομμένο και πρησμένο χείλος, πρησμένο μάτι και μια τούφα μαλλιών να λείπει από την κορφή του κεφαλιού της».
«Ταράχτηκα πολύ γιατί μου εμπιστεύτηκε εκείνη τη ημέρα ότι φοβόταν για τη ζωή της. Ο Τζόνι, μόλις είχε προσπαθήσει να την πνίξει με ένα μαξιλάρι», περιγράφει η φίλη της, την ίδια στιγμή που η Άμπερ δέχεται μεγάλη επίθεση από μερίδα του κόσμου που τη θεωρεί προικοθήρα και “πολύ καλύτερη ηθοποιό από όσο φαινόταν».
Η συνέχεια προσεχώς στα πρωτοσέλιδα και επί της οθόνης!

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...