Ο Τραμπ έκανε άνω – κάτω και το Λονδίνο – Οι διαδηλώσεις και το γιγαντιαίο μωρό

Ο Τραμπ έκανε άνω – κάτω και το Λονδίνο – Οι διαδηλώσεις και το γιγαντιαίο μωρό

Εν μέσω έντονων διαμαρτυριών πραγματοποιείται η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στο Λονδίνο.

Λίγο νωρίτερα, σε μία διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή, διαδηλωτές σήκωσαν στον αέρα ένα πεντάμετρο πορτοκαλί μωρό, ομοίωμα του Αμερικανού προέδρου.

Tramp

Η αιτία για τη διαμαρτυρία είναι η συνέντευξη που έδωσε ο Τραμπ στη Sun, όπου έστησε στον τοίχο την Τερέζα Μέι, «έκραξε» το σχέδιό της για το Brexit και της έδειξε την… πόρτα, λέγοντας πως ο Μπόρις Τζόνσον (εσωκομματικός αντίπαλος της Μέι) θα ήταν εξαιρετικός πρωθυπουργός!

Επίσης στράφηκε και κατά του δημάρχου του Λονδίνου Σαντίκ Καν επιρρίπτοντάς του την ευθύνη για τις περσινές τρομοκρατικές επιθέσεις στη βρετανική πρωτεύουσα. Ο Καν μάλιστα ήταν εκείνος που έδωσε την άδεια να “πετάξει” το γιγάντιο φουσκωτό μωρό στον αέρα του Λονδίνου.

Σήμερα το πρωί οι δύο ηγέτες θα συναντηθούν για να επιθεωρήσουν τα στρατεύματα στη διάσημη βασιλική, στρατιωτική ακαδημία Σάντχερστ, πριν έχουν διμερείς συνομιλίες και γευματίσουν στο Τσέκερς, τη θερινή κατοικία των Βρετανών πρωθυπουργών.

Στη συνέχεια είναι προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου. Αργότερα ο Τραμπ και η σύζυγός του θα μεταβούν στο παλάτι του Γουίνδσορ για να πιουν τσάι με τη βασίλισσα Ελισάβετ.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/337263-O-Tramp-ekane-ano-kato-kai-to-Londino-Oi-diadeloseis-kai-to-gigantiaio-moro ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...