Ο Τσακαλώτος απείλησε το ΔΝΤ ότι η επόμενη συνάντηση θα γίνει στην Ειδομένη!

Ο Τσακαλώτος απείλησε το ΔΝΤ ότι η επόμενη συνάντηση θα γίνει στην Ειδομένη!

Κατηγορία

kchalkiadakis
Παρασκευή 18/03/2016 – 23:59

Ο Τσακαλώτος απείλησε το ΔΝΤ ότι η επόμενη συνάντηση θα γίνει στην Ειδομένη!

Στην Ειδομένη απείλησε ότι θα στείλει το «κουαρτέτο» ο Ευκλείδης Τσακαλώτος! Σύμφωνα με τους Financial Times, ο υπουργός Οικονομικών είπε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) ότι θα επαναλάβει τις συζητήσεις με τους δανειστές σε καταυλισμό στην Ειδομένη, για να συνδέσει το πρόγραμμα διάσωσης με την προσφυγική κρίση. Αυτό γιατί παρά τις μεγάλες πιέσεις που δέχονται τόσο η ελληνική Οικονομία όσο και η ελληνική κοινωνία, οι επικεφαλής διαπραγματευτές των πιστωτών, όχι μόνο δεν κάνουν το παραμικρό «σκόντο» στα μέτρα που ζητούν από την χώρα μας, αλλά ζητάνε και επιπλέον μέτρα για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού!

Την πληροφορία, αναφέρουν σε  δημοσίευμα τους οι Financial Times που επικαλούνται μαρτυρίες από δύο  αξιωματούχους  που συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις στο Χίλτον.«Έχουμε σημειώσει πρόοδο τις τελευταίες δύο ημέρες» δήλωσε ένας άλλος αξιωματούχος στο  άρθρο, του γνωστού ανταποκριτή από τις Βρυξέλλες, Πίτερ Σπίγκελ.  Έτερος αξιωματούχος από τις τάξεις των δανειστών τόνισε ότι αντίθετα, δεν «έχει σημειωθεί καμία σημαντική πρόοδος».

Με την διαπραγμάτευση να έχει ήδη διαρκέσει περισσότερο από όσο θα ήθελαν κυβέρνηση και δανειστές, οι ξένοι αξιωματούχοι δηλώνουν ότι, «υπάρχει συμφωνία μεταξύ των πιστωτών, ωστόσο χρειάζεται ένα διάλειμμα». Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το κουαρτέτο, μαζί με τα τεχνικά κλιμάκια, θα φύγουν στο τέλος της εβδομάδας, για να επιστρέψουν μετά το καθολικό Πάσχα (27 Μαρτίου).

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...