Ο Χάρης Θεοχάρης έσπασε τη σιωπή του στο facebook

Ο Χάρης Θεοχάρης έσπασε τη σιωπή του στο facebook
Οι διαρροές των διαθέσεων του ήταν πολλές, όμως επίσημη ανακοίνωση ή δημόσια δήλωση δεν υπήρξε από τον Χάρη Θεοχάρη, τον πρώην γ.γ Δημόσιων Εσόδων που βρέθηκε με επεισοδιακό τρόπο εκτός κυβέρνησης προκαλώντας ακόμη και προβληματισμό στην τρόικα.
Ο ενεργός χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, απέφυγε να κάνει την παραμικρή τοποθέτηση. Μέχρι που λίγο μετά τα μεσάνυχτα, έκανε μια λιτή δήλωση στο facebook  “Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Μου δίνουν πολύ κουράγιο για το μέλλον μας.”

Εντύπωση προκαλεί – και βέβαια έχει συμβολισμούς- η αποστροφή του πρώην γενικού γραμματέα πως  τα καλά λόγια «του δίνουν κουράγιο για το μέλλον μας». Η χρήση του «μας» έχει ενδιαφέρον υποσχόμενο ενδεχομένως μια νέα κοινή πορεία, μια ενεργή παρουσία στα πράγματα που συνδέει την πορεία του με την συνολική πορεία της χώρας.

Την ίδια δήλωση έκανε και στο twitter όπου απαντώντας στα καλά λόγια follower του αναφέρθηκε στις … δυνάμεις του καλού! Εγραψε χαρακτηριστικά “Τα λόγια σου είναι τιμή για μένα. Φύσει αισιόδοξος, πιστεύω πως θα είναι σημείο καμπής ώστε να ξυπνήσουν οι δυνάμεις του καλού”.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...