Ο άνδρας που σκόρπισε τον τρόμο στις Βρυξέλλες συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος (Εικόνες)

Τρίτη 21/06/2016 – 13:46Ο άνδρας που σκόρπισε τον τρόμο στις Βρυξέλλες συνδέεται με τον Ισλαμικό Κράτος (Εικόνες)Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο άνδρας που σκόρπισε τον τρόμο στις Βρυξέλλες να συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης του Βελγίου, Κοέν Γκέενς, θεωρεί το ενδεχόμενο ο συλληφθείς που φορούσε το ψεύτικο εκρηκτικό μηχανισμό στο εμπορικό κέντρο City2 των Βρυξελλών να έχει σχέση με το Ισλαμικό Κράτος.
«Ο ύποπτος που συνελήφθη ήταν γνωστός στις υπηρεσίες Πληροφοριών», δήλωσε o Κόεν Γκέενς στους δημοσιογράφους. «Προφανώς είχε δεσμούς με το Ισλαμικό Κράτος», πρόσθεσε ο Βέλγος υπουργός Δικαιοσύνης, ενώ αρνήθηκε να κάνει περαιτέρω σχόλια, παραπέμποντας στη βελγική εισαγγελία για περισσότερες πληροφορίες.
Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, μια δικαστική πηγή ανέφερε στο βελγικό πρακτορείο ειδήσεων Belga ότι ο άνδρας που συνελήφθη φορώντας τη ζώνη με τον ψεύτικο εκρηκτικό μηχανισμό πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια.
Από εκεί και πέρα, στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες του υπόπτου να φορά τη ζώνη με τα εκρηκτικά μέσα στο εμπορικό κέντρο.
Νωρίτερα οι Αρχές προχώρησαν στην εκκένωση του εμπορικού κέντρου City2 που βρίσκεται στο κέντρο των Βρυξελλών έπειτα από απειλή για βόμβα.

 
 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...