Ο άντρας με το βιονικό πέος έκανε επέμβαση σμίκρυνσης (Εικόνες)

Σάββατο 04/06/2016 – 18:47Το δράμα του Μοχάμεντ Αμπάντ ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 6 ετών όταν είχε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και έχασε το πέος του.
Ωστόσο, από το 2012 ο 43χρονος άντρας υπεβλήθη σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων στο Λονδίνο για να αποκτήσει βιονικό πέος από μόσχευμα που πήραν οι γιατροί από το μπράτσο του.
Ο 43χρονος έχει κάνει συνολικά 121 χειρουργικές επεμβάσεις, αλλά, όταν λίγο μετά την πρωτοχρονιά είχε την πρώτη του σεξουαλική επαφή με ιερόδουλη, ανακάλυψε ότι δεν ήταν όπως την περίμενε, αφού το βιονικό του πέος ήταν εξαιρετικά μεγάλο, για την ακρίβεια, 20 εκατοστά!
Τότε ήταν που ο Μοχάμεντ απευθύνθηκε στους γιατρούς του University College στο Λονδίνο για να σμικρύνουν το πέος του και για να πάρουν σπερματοζωάρια από τους όρχεις του, αφού όπως δήλωσε στον βρετανικό Τύπο, το όνειρό του είναι να γίνει πατέρας.
Η επέμβαση σμίκρυνσης στο πέος του 43χρονου έγινε πριν λίγες μέρες και ενθουσιασμένος δήλωσε στην Sun: «Δεν μπορώ να περιμένω να το δοκιμάσω, ανυπομονώ, όταν αφαιρεθούν τα ράμματα θα αρπάξω την πρώτη ευκαιρία για να το δοκιμάσω…».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...