Ο γιος του Bryan Ferry σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Ο γιος του Bryan Ferry σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο
Ο γιος του τραγουδιστή είχε σφοδρή μετωπική σύγκρουση με το αυτοκίνητό του

Ο γιος του Bryan Ferry νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από μετωπική σύγκρουση που είχε με το αυτοκίνητό του.

Στο εν λόγω ατύχημα, εμπλέκονται τρία αυτοκίνητα και ο 24χρονος γιος του τραγουδιστή των Roxy Music, βγήκε από τα συντρίμμια με τη βοήθεια πυροσβεστών, το βράδυ της Δευτέρας.

Χρειάστηκαν 45 λεπτά για να απεγκλωβιστεί ο πρώην φοιτητής του Marlborough College από τα ερείπια της Volvo Saloon που οδηγούσε μετά τη σύγκρουση στο A458 κοντά στο Cressage του Shropshire.

Ο άλλος γιος του Ferry, ο Otis, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter απευθυνόμενος στην Πυροσβεστική: «Σας ευχαριστώ που βγάλατε τον αδερφό μου ζωντανό από το αυτοκίνητό του, που τώρα μοιάζει με παραμορφωμένο κουτί κασσίτερου. Προσευχόμαστε όλοι».

Ο Merlin υπέστη πολλαπλά κατάγματα και τραυματισμούς στο κεφάλι κατά την πρόσκρουση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Queen Elizabeth στο Μπέρμιγχαμ, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Wellington τουίταρε μια φωτογραφία από τα συντρίμμια, δείχνοντας τις σοβαρές ζημιές που έχει υποστεί το Volvo. «Το προσωπικό εργάστηκε σκληρά για 45 λεπτά για να απελευθερώσει τον άνθρωπο. Εάν έχετε οποιεσδήποτε πληροφορίες, καλέστε στο 101», έγραψε.

Ο Otis Ferry επίσης αναπαρήγαγε κάτι που έγραψε ένας άλλος χρήστης του twitter που ήταν μάρτυρας όσων έγιναν μετά το τροχαία, ρωτώντας την αν είδε από κοντά το ατύχημα.

Η χρήστης Josephine Heath απάντησε: «Γεια σου, όχι δεν τα είδα. Απλά μένω στο Cressage και μάθαμε για το συμβάν. Υποθέτω ότι έγινε την ώρα που πήγε να κάνει προσπέραση».

Εκπρόσωπος της West Midlands Ambulance Service δήλωσε: «Κατά την άφιξη, τα συνεργεία βρήκαν βρήκαν δύο αυτοκίνητα που είχαν υποστεί τεράστιες ζημιές μετά από σύγκρουση. Ο  παγιδευμένος άνθρωπος ήταν στο πρώτο αυτοκίνητο. Υπέστη πολλαπλά κατάγματα σε πόδια, λεκάνη, αριστερό χέρι, ενώ ήταν βαριά τραυματισμένος και στο κεφάλι».

Η αστυνομία δήλωσε ότι ερευνά τη συντριβή και κάνει έκκληση για μάρτυρες.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...