Ο δήμος Ναυπακτίας τίμησε τον Γιάννη Χουλιαρά.(Βίντεο)

Με μια σεμνή τελετή ο δήμος Ναυπακτίας τίμησε χθες το απόγευμα τον πρώην προιστάμενο της 22ης Ε.Β.Α.Γιάννη Χουλιαρά.

Το πέρασμα του Γιάννη Χουλιαρά απ’αυτή τη θέση ήταν αρκετά σύντομο,περίπου στον 1,5 χρόνο.Κι όμως ήταν αρκετό για να δείξε το ενδιαφέρον του για την επιστήμη του και την προσφορά του στον τόπο μας.

Και αυτό το ενδιαφέρον,αλλά και τα όσα πρόλαβε να κάνει,ανέπτυξε στην ομιλία της πολύ περιεκτικά η πρώην αντιδήμαρχος επί των πολιτιστικών Μ.Ζιαμπάρα,μιας και ήταν αυτή που γνώρισε και λόγω ιδιότητας και λόγω θέσης,τον Γιάννη Χουλιαρά καλύτερα.

Οφείλει πρόσθεσε η κ. Ζιαμπάρα η τοπική αυτοδιοίκηση να συνεργάζεται με όλους τους φορείς και υπηρεσίες.Και ως δήμος πρόσθεσε οφείλουμε να συνεργαζόμαστε με την υπηρεσία της αρχαιολογίας αφού η περιοχή διαθέτει αρχαιολογικό πλούτο.Η συνεργασία με τον κ. Χουλιαρά ήταν εξαιρετική αφού υπήρχε κοινό όραμα για την ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου με σκοπό τη δημιουργία υποδομώνπου θα προσελκύουν επισκέπτες.

Γ.Χουλιαράς: Η Ναύπακτος σε κατακτά.Είναι η πόλη που σε μαγεύει.

Έτσι ξεκίνησε την ομιλία του ο Γ.Χουλιαράς.Είναι μια πόλη μουσείο.Αν την αγαπήσετε αυτή την πόλη ,αυτή η πόλη θα σας το ανταποδώσει.Μίλησε για τη συνεργασία του είχε με τις αρχές του τόπου και προέτρεψε τους Ναυπάκτιους να παραμερίσουν τις όποιες διαφορές κι αν έχουν και να εργαστούν για το κοινό καλό της πόλης.

Φυσικά για τον άνθρωπο Γιάννη Χουλιαρά μίλησε στην αρχή και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγ.Βλασίου κ.κ.Ιερόθεος,που παρέστη στην εκδήλωση,όπως επίσης ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γ.Ράπτης και η αρχαιολόγος Ι.Κωστή.Αναμνηστικό του δήμου τέλος παρέδωσε στον Γ.Χουλιαρά ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλος.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...