“Ο θεός της σφαγής” πρεμιέρα για την παράσταση

Η πολυβραβευμένη κωμωδία «Ο Θεός της Σφαγής» της Γιασμίνα Ρεζά, έκανε πρεμιέρα στο θέατρο «Αθηνών», σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Μετά την επιτυχία του «Πουπουλένιου», ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης συναντά στη σκηνή τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, τη Στεφανία Γουλιώτη και τη Λουκία Μιχαλοπούλου.

Την πρεμιέρα τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωποι του θεάτρου, όπως ο Γιάννης Βογιατζής, ο Δημήτρης Λιγνάδης, η Κάτια Δανδουλάκη, η Φιλαρέτη Κομνηνού, η Μιμή Ντενίση, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Σταμάτης Φασουλής, η Άννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Μαρία Ναυπλιώτου και άλλοι.

Δύο  εντεκάχρονα αγόρια τσακώνονται στο πάρκο και το αποτέλεσμα του καβγά τους είναι μώλωπες, σκισμένα χείλη και δυο κατεστραμμένα δόντια. Οι γονείς του θύματος καλούν τους γονείς του θύτη στο σπίτι τους. Τέσσερεις ενήλικες, καλλιεργημένοι και πολιτισμένοι, συζητούν το πρόβλημα κι αναζητούν ευγενικά μια λύση. Λίγη ώρα μετά, τους βρίσκουμε να συμπεριφέρονται πιο ανώριμα και βάρβαρα από τα παιδιά τους. Τα ζευγάρια επιτίθενται το ένα στο άλλο, οι γυναίκες στους άνδρες, οι άνδρες στις γυναίκες, ώσπου στο τέλος είναι όλοι εναντίον όλων. Ο Θεός της Σφαγής εμφανίζεται, ένα χάμστερ εξαφανίζεται, και κάθε ενήλικη, πολιτισμένη συμπεριφορά δίνει τη θέση της στον ανήλικο εαυτό και στα ζωώδη ένστικτα που οι τέσσερις ήρωες κρύβουν μέσα τους.




Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...