Ο μακελάρης του Τέξας το είχε «σκάσει» από ψυχιατρική κλινική

Ο μακελάρης του Τέξας το είχε «σκάσει» από ψυχιατρική κλινική

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, οι οποίες μία προς μία συνθέτουν το παζλ της τραγωδίας που ολοκληρώθηκε στην εκκλησία των Βαπτιστών στο Τέξας, βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δράση του μακελάρη, ο οποίος σκότωσε με αυτόματο όπλο 26 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και τη γιαγιά της συζύγου του και τραυμάτισε άλλους 20.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο Ντέβιν Κέλλεϊ είχε αποδράσει από ψυχιατρική κλινική το 2012 και από τότε οι αμερικανικές αρχές δεν τον είχαν αναζητήσει.

Πιο συγκεκριμένα, επιβεβαιώθηκε από μαρτυρίες ότι νοσηλευόταν στο Peak Behavioral Health Services, στη Σάντα Τερέζα, του Νιου Μέξικο, σε απόσταση περίπου 160 χιλιομέτρων από το σπίτι του. Ο άνθρωπος που επιβεβαίωσε την πληροφορία δήλωσε ότι ο δράστης «υπέφερε από έντονες ψυχικές διαταραχές».

Νωρίτερα, το στρατοδικείο είχε καταδικάσει τον μετέπειτα μακελάρη για βίαιη συμπεριφορά απέναντι στη γυναίκα του και στον νεογέννητο γιο του. Μάλιστα, είχε οδηγηθεί στις στρατιωτικές φυλακές. 

Το FBI έχει ξεκινήσει τη διαδικασία ξεκλειδώματος του κινητού του, προκειμένου να διαπιστώσει περισσότερα στοιχεία για τη δολοφονική του δράση και το πώς την οργάνωσε, ιδιαίτερα δε, για το πώς και από ποιον προμηθεύτηκε το όπλο που χρησιμοποίησε στο μακελειό.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/308755-O-makelares-toy-Texas-to-eiche-skasei-apo-psychiatrike-klinike ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...