Ο “ξυλοδαρμός” της Miss κόσμος

Ο
Παρ’όλη την ομορφιά της θέλησε να τσαλακωθεί.
Η διάσημη Miss Κόσμος Stefania Fernandez, που είχε κερδίσει τον τίτλο της ωραιότερης γυναίκας του κόσμου το 2009 θέλησε να κάνει μία εναλλακτική φωτογράφιση στα πλαίσια μιας καμπάνιας για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά την διάρκεια των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στην Βενεζουέλα.
Οι φωτογραφίες συμβολίζουν όλη την βία και τους νεκρούς των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων και έτσι η Stefania εμφανίζεται με σημάδια κακοποίησης, καλυμμένη με αίματα ενώ ταυτόχρονα δακρύζει αίμα.
Η συγκεκριμένη καμπάνια ονομάζεται «Η Φωνή Σου είναι η Δύναμη Σου» και σκοπός της είναι να ευαισθητοποιήσει την υπόλοιπη υφήλιο για τις βιαιότητες που συμβαίνουν στην Βενεζουέλα. Μέχρι στιγμής έχουν σκοτωθεί 28 άνθρωποι στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που έχουν ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο.
Η Stefania και ο φωτογράφος Daniel Bracci χρησιμοποίησαν την δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να φθάσει η καμπάνια στα πέρατα του κόσμου. Κάποιες από τις φωτογραφίες έχουν ανέβει στο Instagram με το hashtag #MordazasEnVenezuela.
Αναφερόμενος στο έργο του, ο Bracci δήλωσε ότι σκοπός του ήταν να κάνει τις φωτογραφίες όσο πιο σοκαριστικές γίνεται προκειμένου να κερδίσει την προσοχή του κοινού η οποία έχει σαν αποτέλεσμα την ευαισθητοποίηση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.
«Η καμπάνια άρχισε μετά από ένα γεγονός που μου συνέβη και με επηρέασε βαθιά. Ο παππούς μου πέθανε λόγω του ότι ήταν μέλος μιας εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στην Βενεζουέλα» είπε ο Daniel.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...