Ο πατέρας βούτηξε στο στόμα του αλιγάτορα για να σώσει τον 2χρονο γιο του

Λεπτομέρειες για την τραγική υπόθεση του 2χρονου αγοριού που κατασπάραξε ο αλιγάτορας στη Walt Disney, στη Φλόριντα, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Η τελική έκθεση που παρέδωσε η αστυνομία, αποδεικνύεται η ηρωική δράση του πατέρα, ο οποίος έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, προκειμένου να σώσει τον μικρό Λέιν Γκρέιβς.

Η αναφορά της αστυνομίας είναι συγκλονιστική: Ο 42χρονος πατέρας όχι μόνο δεν κάθισε με τα χέρια σταυρωμένα, αλλά βούτηξε μέσα στο στόμα του 3 μέτρων αλιγάτορα, προκειμένου να τραβήξει και να σώσει τον γιο του. 

Όπως αναφέρεται στην έκθεση, ο Ματ Γκρέιβς δέχθηκε επίθεση και από δεύτερο αλιγάτορα, εκτός από εκείνον που είχε σκοτώσει το παιδί του. 

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, το 2χρονο αγοράκι έχασε τη ζωή του από το δάγκωμα του μεγάλου αλιγάτορα. Στην ίδια έκθεση, αναφέρθηκε ότι το παιδί δεν έκανε τίποτα για να προκαλέσει το μεγάλο ερπετό και πως ήταν μία επίθεση για τροφή.

Η Walt Disney δήλωσε ότι κάνει τα πάντα για να κρατήσει μακριά από τις εγκαταστάσεις τους αλιγάτορες, ενώ έχει αιχμαμωτίσει ή σκοτώσει σχεδόν 240 τα τελευταία 10 χρόνια.

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...