Ο πιλότος του μοιραίου αεροσκάφους

Ο πιλότος του μοιραίου αεροσκάφους

Φωτογραφίες ενός ρώσου πιλότου που εκτιμάται ότι είναι αυτός που σκοτώθηκε στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο Twitter.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι ο άνδρας ονομάζεται Σεργκέι Ρουμιαντσεφ και στις φωτογραφίες εμφανίζεται με συναδέλφους του. 

Η Ρωσική κυβέρνηση δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των πιλότων που επέβαιναν στο Σουχόι. 

Είναι αυτός ο ρώσος πιλότος του μοιραίου αεροσκάφους;

Video  η γνησιότητα του οποίου δεν επιβεβαιώνεται δείχνει τον πιλότο του ρωσικού SU-24 που καταρρίφθηκε από τουρκικά μαχητικά να κείτεται νεκρός. Το βίντεο εστάλη από συριακή αντικαθεστωτική ανταρτική οργάνωση στο πρακτορείο Ρόιτερς. “Ενας ρώσος πιλότος”, ακούγεται να λέει μία φωνή από μία ομάδα συγκεντρωμένων ανδρών. “Ο Θεός είναι μεγάλος”, λέει άλλη φωνή. Το βίντεο εστάλη στο Ρόιτερς από συριακή ανταρτική αντικαθεστωτική ομάδα που δρα στην βορειο-δυτική Συρία, όπου επιχειρούν οργανώσεις όπως ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός και όπου δεν υπάρχει παρουσία μαχητών του Ισλαμικού Κράτους.

Οι δύο πιλότοι σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες έπεσαν με αλεξίπτωτα, ο ένας είναι στα χέρια Τουρκμένων ανταρτών, η τύχη του δεύτερου αγνοείται. Ρωσικά ελικόπτερα διεξάγουν έρευνες γράφει το the toc.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...