Ο πρόεδρος της Παρί δίνει 1 εκατ. ευρώ στον Καβάνι… για να μην εκτελεί πέναλτι

Ο πρόεδρος της Παρί δίνει 1 εκατ. ευρώ στον Καβάνι… για να μην εκτελεί πέναλτι

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμαίν, Νασέρ Αλ -Κελαϊφί προσπάθησε να λειτουργήσει «πυροσβεστικά» στη διαμάχη που ξέσπασε, μεταξύ Νεϊμάρ και Καβάνι, με αφορμή ένα πέναλτι.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El País, ο Αλ Κελαϊφί, έδειξε πρόθυμος να προσφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ στον Καβάνι, ώστε να αφήσει τον Νεϊμάρ να εκτελεί τα πέναλτι, μια πρόταση που ο διεθνής ουρουγουανός επιθετικός, αρνήθηκε.

Όπως επιβεβαιώνει η ισπανική εφημερίδα, ο Καβάνι έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του, πως εάν βγει πρώτος σκόρερ στην Ligue 1, θα λάβει αυτό το ποσό, που του προσφέρει έτσι και αλλιώς ο Αλ Κελαϊφί, προκειμένου να ανοίξει τον δρόμο στον Νεϊμάρ.

Ο ουρουγουανός απάντησε ότι τα χρήματα δεν τον ενδιαφέρουν, υπενθυμίζοντας την παρουσία του σύλλογο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αλλά και το γεγονός ότι είναι ένας από τους αρχηγούς της ομάδας.

Η El Pais επισήμανε επίσης ότι ο Αλ Κελαϊφί προσπάθησε να πείσει και τον Νεϊμάρ να ξεχάσει τα πέναλτι, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/302636-O-proedros-tes-Pari-dinei-1-ekat-eyro-ston-Kabani-gia-na-men-ektelei-penalti ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...