Ο πρώην υπουργός, τα παγωτά και η βόλτα με τον σκύλο…

Ο πρώην υπουργός, τα παγωτά και η βόλτα με τον σκύλο...
Νέους επαγγελματικούς ορίζοντες ανοίγει ο πρώην υπουργός, Γιώργος Βουλγαράκης ο οποίος «ανοίγει φτερά» τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στα τρόφιμα. Όχι όμως στην Ελλάδα. Σε Μέση Ανατολή και Αφρική…
Ο πρώην υπουργός, το τελευταίο διάστημα ετοιμάζει με αργά αλλά πολύ σταθερά βήματα το επαγγελματικό του «άνοιγμα» κατ αρχήν στο Ιρακινό Κουρδιστάν, στην περιοχή Ερμπίλ, την οποία πολλοί την χαρακτηρίζουν ως την «Καλιφόρνια της Μεσοποταμίας».

Η συγκεκριμένη περιοχή δεν έχει επιλεγεί τυχαία από τον πρώην υπουργό καθώς «κάθεται» πάνω σε κοιτάσματα 45.000.000.000 βαρελιών αργού πετρελαίου, κάτι που την καθιστά αδιαμφισβήτητα «χρυσή».

Τι ακριβώς θέλει να κάνει εκεί ο κ. Βουλγαράκης;

Σύμφωνα με πληροφορίες, δραστηριοποιείται με την Hellenic Construction Ltd, μία ελληνική εταιρεία η οποία σύμφωνα με την περιγραφή της: «Ξεκινήσαμε το 2013, εισάγοντας στο Κουρδιστάν την ελληνική τεχνογνωσία στην κατασκευή. Μαζί μας είναι αρκετοί Έλληνες μηχανικοί και μάστορες κάθε ειδικότητας και είμαστε πάντα διαθέσιμοι για νέες συνεργασίες».

Την συγκεκριμένη εταιρεία φαίνεται να προωθεί και ο ίδιος ο Γιώργος Βουλγαράκης μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook.

Στην σελίδα της Hellenic Construction Ltd. υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες από ανεγέρσεις κατοικιών στην Ερμπίλ σε διάφορα στάδια, συμπεριλαμβανομένης μιας πολυκατοικίας.

Τα παγωτά…

Ο Γιώργος Βουλγαράκης παράλληλα δεν σταματά μόνο στον κατασκευαστικό τομέα αλλά και με αυτόν των τροφίμων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρώην υπουργός θέλει να συνεργαστεί με την θυγατρική της βιομηχανίας Κρι-Κρι, η οποία έστησε το πρώτο της εργοστάσιο στην περιοχή.

Πάντως οι φήμες τον θέλουν να είναι ήδη μέτοχος σε εταιρεία παρασκευής παγωτών στο Μάλι της Αφρικής, κάτι που δεν έχει επιβεβαιώσει ο ίδιος.

Ολες αυτές οι ασχολίες, βέβαια -σε συνδυασμό με το ότι πλέον δεν έχει στο κεφάλι του υπουργικές σκοτούρες- δεν τον εμποδίζουν να απολαμβάνει τις βόλτες του με το σκύλο του, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία από το Σούνιο το απόγευμα της Δευτέρας!

 

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...