Ο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπακτίας για την απεργία της Πέμπτης.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπακτίας & Δωρίδας καλεί όλους τους συναδέλφους αλλά και όλους τους συμπολίτες  να συμμετάσχουν μαζικά σε κάθε μορφής αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στη Ναύπακτο αλλά και πανελλαδικά. Συγκεκριμένα:

Την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 – ημέρα της 24ΩΡΗΣ  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣκαι ώρα 10:00 το πρωί,  θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση από κοινού με άλλους κοινωνικούς φορείς της πόλης, μπροστά στο Δημαρχείο της Ναυπάκτου .

Η ψήφιση των εφαρμοστικών Νόμων από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ για την εφαρμογή του 3ου καταστροφικού μνημονίου, που στοχεύουν μεταξύ άλλων στην κατάργηση του συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης, την εκ νέου μείωση των συντάξεων, στην πλήρη ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. και τη νέα μείωση των μισθών μέσω του «νέου μισθολογίου», επιβάλλει την κινητοποίηση και συμμετοχή ΟΛΩΝ μας για την ακύρωση και ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών.

Η δικαιολογημένη οργή, αγανάκτηση και απογοήτευση που διακατέχει τον κάθε εργαζόμενο, άνεργο, συνταξιούχο και νέο, χρειάζεται να μετατραπεί σε οργανωμένο και καθημερινό αγώνα για την ανατροπή αυτών των πολιτικών.

 

Όλοι μαζί να πυκνώσουμε τις τάξεις του Αγώνα.

 

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

 

Η Πρόεδρος                                              Ο Γεν. Γραμματέας

 

 

Νταουσάνη Βασιλική                                      Πλούμης Χαράλαμπος

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...