Ο υπ.Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Παυσανίας Παπαγεωργίου στη Βόνιτσα

Στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Παυσανίας Παπαγεωργίου, συνεχίζοντας την περιοδεία του ανά τον νομό, επισκέφτηκε την πόλη της Βόνιτσας.
Ο κ.Παπαγεωργίου είχε την ευκαιρία να αφουγκραστεί τα προβλήματα των πολιτών και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με τις εξισωτικές αποζημιώσεις, τον ΕΝΦΙΑ στα αγροτικά ακίνητα, τις επιδοτήσεις και τους φόρους.
Απευθυνόμενος στους πολίτες, χαρακτηριστικά ανέφερε: «Με την ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ στις 25 Ιανουαρίου, θα φέρετε μια ανατροπή. Θα ανατρέψετε ένα πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, θα ανατρέψετε την διαφθορά. Τι σημαίνει, όμως, «ανατροπή»; Σημαίνει: εξαφανίζω κάτι και φέρνω κάτι άλλο στη θέση του. Θέλω, λοιπόν, να σκεφτούμε τι είναι αυτό το άλλο που θα έρθει στη θέση του. Αυτό το άλλο, για τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη.

Είναι βαρύγδουπες έννοιες, το ίδιο και για εσάς, όσο και για μένα. Όμως, έχουν ένα συγκεκριμένο πρόσημο, πολύ σημαντικό. Δεν υπάρχει ούτε δικαιοσύνη, ούτε δημοκρατία χωρίς αλήθεια. Συνεπώς, με την ψήφο σας, στις 25 του μηνός, θα φέρετε στην επιφάνεια επιτέλους την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι αυτή που θα δώσει την απάντηση στο τι έγινε με τις αποζημιώσεις, με τα εξισωτικά, τι έγινε όλα αυτά τα χρόνια που κάποιοι άνθρωποι πλούτιζαν όσο εσείς και εγώ δουλεύαμε για να βγάλουμε την ημέρα, τον μήνα και τον χρόνο για την οικογένειά μας.

Συνεπώς, υπάρχει κάτι βαθύτατο που θα μας οδηγήσει στο να ψηφίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αυτό το βαθύτατο που ενώνει όλους μας, αυτό το βαθύτατο που ξεπερνά τα κόμματα. Αυτό το βαθύτατο που κάνει παλλαϊκή αυτήν την κίνηση στις επόμενες εκλογές.»



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...