Ο Sacha Baron Cohen είναι « 23% γκέι», αλλά έχει και διακυμάνσεις!

Ο Sacha Baron Cohen είναι « 23% γκέι», αλλά έχει και διακυμάνσεις!

Κατηγορία

eri200
Τετάρτη 24/02/2016 – 18:24

Sacha Baron Cohen

Είτε διαβάσετε μία συνέντευξη του Σάσα Μπάρον Κοέν, είτε δείτε ταινία του, είναι το ίδιο. Θα πεθάνετε στα γέλια. Ο βρετανός κωμικός ηθοποιός που ήρθε για να γράψει ιστορία μέσα από τους σπαρταριστούς ρόλους του Μπόρατ, του Μπρούνο και του Άλι Τζι, προμοτάρει τη νέα του ταινία, «Αδελφοί Γκρίμσπι» που θα βγει στους κινηματογράφους σε λίγες ημέρες.

Μιλώντας για τον πραγματικό Σάσα, κι όχι τους ρόλους που υποδύεται, ο ηθοποιός δημιούργησε πολλά ερωτηματικά, όταν απάντησε σε προσωπικές ερωτήσεις που αφορούσαν την σεξουαλικότητά του.

Για παράδειγμα, όταν ρωτήθηκε αν είναι γκέι, ο Κοέν, παντρεμένος με την ηθοποιό Άιλα Φίσερ, απάντησε με χιούμορ:

«Ειμαι 23%. Το έχω δουλέψει το πράγμα, έκανα και τους υπολογισμούς. Είμαι 23% γκέι», δήλωσε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο σόου «WTF!».

Κι αν δεν γελάσατε, έχει κι άλλο….

«Υπάρχουν φορές που πέφτω στο 17%, κάποιες άλλες φτάνω στο 31%, εξαρτάται από την περίπτωση. Όταν υποδυόμουν τον Μπόρατ και είχα αυτούς τους τεράστιους όρχεις, ήμουν 31% γκέι», είπε ο Κοέν.

Της συνέντευξης είχε προηγηθεί η ξεκαρδιστική εμφάνιση του Κοέν στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο, όταν εμφανίστηκε με μπλε εσώρουχο, μαύρες λινές κάλτσες και λευκές παντρόφλες υιοθετώντας το ντύσιμο που έχει ο φανατικός χούλιγκαν που ενσαρκώνει στην ταινία «Αδελφοί Γκρίμσπι».

 

Sacha

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...