ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 11 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 11 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 23 έως τις 29 Ιανουαρίου 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 11 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στις Αχαρνές, επέλεξε το goal/no goal σε 14 αγώνες από την Premier League, την Championship, τη National League, το κύπελλο Αγγλίας, την πρώτη  κατηγορία της Σκωτίας, της Ολλανδίας και του Βελγίου και τη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας και της Σκωτίας και κέρδισε 14.048,55 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, στο Τρικάστ του Ιπποδρόμου Λευκωσίας, η απόδοση στο ευρώ ήταν 1.174 ευρώ. Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, στο Τετραπλό των Ελληνικών Ιπποδρομιών, η απόδοση στο ευρώ ήταν 3.402 ευρώ και στο Σκορ 6 η απόδοση στο ευρώ ήταν 4.987 ευρώ. Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, στο Σύνθετο του Ιπποδρόμου Λευκωσίας, η απόδοση στο ευρώ ήταν 2.800 ευρώ.

Επιπλέον κέρδη από το Πάμε Στοίχημα με το Super Παρολί

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους με τα Super Παρολί, τα οποία είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα με συγκεκριμένη απόδοση. Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αυτές αμετάβλητες.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τρία Super Παρολί, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου. Το Σάββατο, το Super Παρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Άρσεναλ, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ίντερ. Την Κυριακή, το πρώτο Super Παρολί περιλαμβάνει τα Over 2,5 στους αγώνες Γιουβέντους-Σασσουόλο, Εσπανιόλ-Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ-Τότεναμ, ενώ το δεύτερο έχει τις ισοπαλίες στους αγώνες Αμβούργο-Αννόβερο, Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαλένθια και Μονακό-Λυών.  

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/319815-PAME-STOICHEMA-Perissotera-apo-11-ekatommyria-eyro-se-kerde-moirase-ten-proegoymene-ebdomada ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...