ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση επιμένει στην αγαπημένη της συνταγή, τους φόρους

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση επιμένει στην αγαπημένη της συνταγή, τους φόρους

Κατηγορία

christos.papad…
Τετάρτη 04/05/2016 – 16:49

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση επιμένει στην αγαπημένη της συνταγή, τους φόρους

«Δεν έχουν αντίκρισμα αλήθειας οι ενέσεις «αισιοδοξίας» της κυβέρνησης στους βουλευτές της εν όψει ψήφισης των μέτρων», σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τα στοιχείς της Κομισιόν για την οικονομία και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «επιμένει» για μια φορά ακόμη, στην αγαπημένη της συνταγή, την επιβολή φόρων.

«Μείωση αφορολογήτου, αύξηση ΦΠΑ, φόροι στα οχήματα, στα καύσιμα, στα οινοπνευματώδη, στα τσιγάρα. Φόροι που επιβαρύνουν κυρίως τα χαμηλά και τα μεσαία εισοδήματα. Μετά από αυτά, μετά από το νέο πακέτο μέτρων των 5,4 δισεκατομμύρια ευρώ (αθροιστικά 12,5 δισεκατομμύρια την 2ετία), γίνεται κατανοητό ότι οι ενέσεις «αισιοδοξίας» της κυβέρνησης στους βουλευτές της εν όψει της ψήφισης των μέτρων δεν έχουν αντίκρισμα αλήθειας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Παράλληλα, η «Χαριλάου Τρικούπη» καταλογίζει στην κυβέρνηση πανικό καθώς η αξιολόγηση έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί στην ώρα της,« χωρίς τεχνητές καθυστερήσεις, που μεγαλώνουν τον λογαριασμό. Και φυσικά όχι όπως το επιχειρεί η Κυβέρνηση «στα τυφλά και όπου κάτσει» .

Τέλος, το ΠΑΣΟΚ σχολιάζει ότι προκαλεί «εντύπωση προκαλεί η αφωνία της κυβέρνησης στην περίεργη αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας για το νόμισμα. Που το πάνε;».

«Εντυπωσιακή η αφωνία της κυβέρνησης για τη δήλωση Παυλόπουλου»

Από εκεί και πέρα, το ΠΑΣΟΚ ασκεί κριτική στην κυβέρνηση ότι επιμένει στην «αγαπημένη της συνταγή: Φόροι, Φόροι, Φόροι» με ανακοίνωσή του επικαλούμενο τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

«Μείωση αφορολογήτου, αύξηση ΦΠΑ, φόροι στα οχήματα, στα καύσιμα, στα οινοπνευματώδη, στα τσιγάρα. Φόροι που επιβαρύνουν κυρίως τα χαμηλά και τα μεσαία εισοδήματα» εξειδικεύει τη φορολαίλαπα το ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «δεν έχουν αντίκρισμα αλήθειας οι “ενέσεις αισιοδοξίας” στους βουλευτές της ενόψει της ψήφισης των μέτρων των 5,4 δισεκατομμυρίων ευρώ (αθροιστικά 12,5 δισ. τη 2ετία)».

Επίσης, η «Χαριλάου Τρικούπη» σημειώνει με αφορμή τα όσα δήλωσε για το νόμισμα ο Προκόπης Παυλόπουλος σε υστερόγραφο στην ανακοίνωσή της ότι «εντύπωση προκαλεί η αφωνία της κυβέρνησης στην περίεργη αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας για το νόμισμα» αναρωτώμενη «πού το πάνε;».

Τέλος, το ΠΑΣΟΚ καταλήγει ότι «οι Σύριζα / ΑΝΕΛ με την χθεσινή τους επίθεση στο ΠΑΣΟΚ δείχνουν το πανικό τους. Η αξιολόγηση έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί στην ώρα της, χωρίς τεχνητές καθυστερήσεις, που μεγαλώνουν τον λογαριασμό. Και φυσικά όχι όπως το επιχειρεί η κυβέρνηση “στα τυφλά και όπου κάτσει”».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...