ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 2015: Μια υπέροχη χρονιά

Το 2015, για τον Παπαχαραλάμπειο Αθλητικό Σύλλογο Ναυπάκτου, είναι μια χρονιά, που δύσκολα θα ξεχαστεί από τους φίλους και τα μέλη της οικογένειας του Συλλόγου, καθώς όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου (Ανδρικό, Εφηβικό, Παιδικό και Κορασίδες)πέτυχανμεγάλες επιδόσεις στα πρωταθλήματα που συμμετείχαν με αποκορύφωμα την 2η θέση των Εφήβων στην Προκριματική Φάση τουΠανελλήνιου ΠρωταθλήματοςΕφήβων.

Ας τα πάρουμε, όμως, όλα με τη σειρά.

Η Ανδρική ομάδα του ΠΑΣ για μια ακόμη χρονιά βρίσκεται στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος καθώς  αγωνίζεται στα playoff ανόδου για τη ΄Γ Εθνική κατηγορία με αντιπάλους τον Χαρίλαο Τρικούπη (1η θέση) , τον ΑΓΣ Ιωαννίνων και τον ΠΑΣ Γιάννενα στηριζόμενη μόνο σε Ναυπάκτιους αθλητές οι περισσότεροι εκ των  οποίων προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγουεπιδεικνύοντας, πάντα, αθλητική παιδεία και ήθος. Υψηλές πτήσεις πραγματοποιεί και στο φετινό πρωτάθλημα της ΄Α ΕΣΚΑΒΔΕη νεανική ομάδα του Γιώργου Σταθάτουκυνηγώντας τις δύο πρώτες θέσεις του Νότιου ομίλου που οδηγούν στα μπαράζ, παρά τις απουσίες 4 βασικών παικτών της που μεταγράφηκαν σε άλλες ομάδες (Χουλιάρας-Α.Ο.Ζωγράφου, Αμπλάς και Κακούσης-Μάκαρος Άμφισσας, Θεοδώρου -κατετάγη Σχολή Αξιωμ. Αστυνομίας ),  δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την δουλειά που γίνεται σε βάθος στις μικρές ηλικίες

Η Εφηβική  ομάδα του ΠΑΣ,  παραμονές  του 2015, σε μια ονειρική βραδιά στις 21 Δεκεμβρίου 2014,  επικράτησε του ΑΓΣ Ιωαννίνων με 84-80 μετά από μια εκπληκτική εμφάνιση και κατέκτησε  το Πρωτάθλημα Εφήβων  της Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. 2014-2015 κερδίζοντας, παράλληλα και την πρόκρισή της στην προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων(Β΄ Επαρχιακός Όμιλος), με αντιπάλους τον Απόλλωνα Πάτρας, τον ΄Ατλαντα Καλαμάτας και  το Ναύπλιο 2010. Το τριήμερο 6-7-8 Απριλίου οι΄Εφηβοιτου Γιώργου Σταθάτου αγωνίστηκαν στονΒ΄Επαρχιακό Όμιλο της ΄Β Φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων, όπου κατέλαβαν την 2η θέσηπίσω από τον Απόλλωνα Πάτρας, καθώς ηττήθηκαν σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με 68-80, ενώ επικράτησαν  διαδοχικά με 56-58 του γηπεδούχου Ναυπλίου και με 50-34 του ΄Ατλαντα Καλαμάτας, πετυχαίνοντας  την μεγαλύτερη έως τώρα διάκριση στα αναπτυξιακά ομαδικά πρωταθλήματα της πόλης.

 

Η Παιδική  ομάδα του ΠΑΣ,με προπονητή τον Θεόφιλο Ζησιμόπουλο αγωνίστηκε στον ΄Α Όμιλο του Πρωταθλήματος Παίδων της Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε.  και ύστερα από σπουδαίες αναμετρήσεις  προκρίθηκε στην επόμενη Φάση των8 της διοργάνωσης.Στον νέο όμιλο που σχηματίστηκε αντιμετώπισε τον Χαρίλαο Τρικούπη, την Γ.Ε.Αγρινίου και την Δόξα Λευκάδας καταλαμβάνοντας την 3η θέση. Στα προημιτελικά σε χιαστί παιχνίδι  ηττήθηκε  με μειονέκτημα έδρας στην Πρέβεζα από την τοπική Νικόπολη και έμεινε εκτός της τετράδας του πρωταθλήματος. Ανάλογη πορεία παρουσιάζουν και φέτος οι μικροί του ΠΑΣ  καθώς έχουν απομείνει 2 αγωνιστικές για το τέλος της ΄Α Φάσης και έχουν πάρει και μαθηματικά το εισιτήριογια την επόμενη Φάση των 8. Στην επόμενη Φάση, που θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους των 4 θα αντιμετωπίσουν τον Πήγασο Αγρινίου , τον Αίολο Αστακού και τη Δόξα Λευκάδας.

 

Η ομάδα Κορασίδων του ΠΑΣ, με προπονητή τον Σπύρο Σταυρόπουλο αγωνίστηκε στον ΄Α Όμιλο του ΠρωταθλήματοςΚορασίδων της Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε.  και προκρίθηκε και αυτή με τη σειρά της την επόμενη Φάση των 6 της διοργάνωσης.Στον νέο όμιλο που σχηματίστηκε αντιμετώπισε τον Πήγασο Αγρινίου και την Νικόπολη Πρέβεζας  καταλαμβάνοντας την 3η θέση. Στα προημιτελικά σε χιαστί παιχνίδι  ηττήθηκε  με μειονέκτημα έδρας στην Λευκάδα από την τοπική Δόξα και έμεινε εκτός της τετράδας του πρωταθλήματος. Καλή παρουσία και φέτος καθώς τα κορίτσια έχουν πάρει το εισιτήριο για την επόμενη Φάση των 6, που θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους των 3 με αντιπάλους τον Πήγασο Αγρινίου και τη Δόξα Λευκάδας.

Ανάλογη πορεία είχε και το τμήμα Βόλεϊ του ΠΑΣ όπου με προπονητή τον ΚυριάκοΚοκόλα (ομοσπονδιακός προπονητής beachvolley), πήρε μέρος στα πρωταθλήματα των Νεανίδων, Κορασίδων και Πανκορασίδων που διοργανώνει η Ε.Σ.ΠΕ.Πμε ιδιαίτερη μάλιστα επιτυχία δείχνοντας τη μεθοδική και σοβαρή δουλειά που γίνεται στα κορίτσια του τμήματος βόλεϊ .

Επιπλέον συνεχίζεται  η λειτουργία και άνθηση των Ακαδημιών μπάσκετ και βόλεϊτου συλλόγου σε ένα πολύ καλά δομημένο  πρόγραμμα με αγωνιστική παρουσία όλων των τμημάτων υποδομής (Μίνι, Προμίνι, Πανκορασίδες,) στις διοργανώσεις και τα τουρνουά της  Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε στο μπάσκετ και της Ε.Σ.ΠΕ.Π στο βόλεϊ καθώς και σε φιλικές αναμετρήσεις που διοργανώνει ο σύλλογος με άλλα σωματεία της ευρύτερης περιοχής για να υπάρχει αγωνιστική δράση και για τους μικρούς μας φίλους των ακαδημιών.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...