ΠΑΤΡΑ: Δύο κρεοπωλεία και μία εταιρεία μετάλλων με μεγάλη φοροδιαφυγή!

Όχι μία αλλά… 26 περιπτώσεις φοροδιαφυγής εντόπισαν οι «ράμπο» της ΑΑΔΕ!  Στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας, επιχείρηση εμπορίου και επεξεργασίας μετάλλων εντοπίσθηκε να μην έχει εκδώσει φορολογικά στοιχεία για πώληση 16,6 τόνων χαλκού συνολικής αξίας 83.490€.

Από διενεργούμενο προληπτικό έλεγχο που έγινε σε δυο κρεοπωλεία στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας διαπιστώθηκαν τα ακόλουθα :Το πρώτο από το 2015 έως 2017 εξέδωσε φορολογικά στοιχεία καθαρής αξίας 901.543,96 € πλέον Φ.Π.Α. 117.209,02 € χωρίς υποβολή Δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος και με υποβολή μηδενικών δηλώσεων Φ.Π.Α. Το δεύτερο από το 2015 έως 2017 εξέδωσε φορολογικά στοιχεία από μη δηλωμένη φορολογική ταμειακή συνολικής αξίας 812.946,57 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 107.683,96 ευρώ, χωρίς την υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος και με υποβολή μηδενικών δηλώσεων Φ.Π.Α. . Η υπόθεση μετεξελίχθηκε σε έρευνα.

Σε προληπτικό έλεγχο που έγινε στην ευρύτερη περιοχή του Ν.Ηλείας σε εταιρεία ανακύκλωσης διαπιστώθηκε ότι δεν είχε γίνει απόδοση χαρτοσήμου τιμολογίων . Η υπόθεση μετεξελίχθηκε σε έρευνα από όπου και προέκυψε η μη καταβολή τελών ύψους 140.000,00€.

Σε στοχευμένο προληπτικό έλεγχο που έγινε στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου σε συνεργασία με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων διαπιστώθηκε ότι είχε γίνει παράνομη συγκομιδή 60 τόνων από το προϊόν ακτινίδια, το οποίο ήταν επιμελώς κρυμμένο σε ψυκτικούς θαλάμους , χωρίς να υπάρχουν παραστατικά αγοράς . Η υπόθεση μετεξελίχθηκε σε έρευνα.

contraseolous.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...