ΠΟΛΟ: “Πέταξε” στα προημιτελικά η Ελλάδα…

ΠΟΛΟ: “Πέταξε” στα προημιτελικά η Ελλάδα…

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών πανηγύρισε η Εθνική μας ομάδα. Οι διεθνείς μας επικράτησαν με 8-6 του Μαυροβουνίου και πέτυχαν την τρίτη τους νίκη στη διοργάνωση, καταλαμβάνοντας την 1η θέση του Β ομίλου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης Ιταλία-Τουρκία. 

Οι Έλληνες διεθνείς έπαιξαν με πείσμα και συγκέντρωση και προηγήθηκαν με 3-1 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Οι Μαυροβούνιοι μείωσαν προσωρινά, αλλά η “γαλανόλευκη” πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ, διαμορφώνοντας το 4-2 στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος το Μαυροβούνιο αντέδρασε και ισοφάρισε, με την Ελλάδα να παίρνει ξανά προβάδισμα στην εκπνοή του χρόνου. Στην τελευταία και καθοριστική περίοδο, η Ελλάδα έδειξε χαρακτήρα, διατήρησε το προβάδισμά της και πήρε τη σπουδαία νίκη, η οποία την οδηγεί σε διασταύρωση με τον νικητή του Ιταλία-Τουρκία.
 

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ – ΕΛΛΑΔΑ 6-8
 

Οκτάλεπτα: 1-3, 1-1, 2-1, 2-3
 

Ελλάδα (Τεό Λοράντος): Δαλμάρας, Καλογερόπουλος 1, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 2, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου 2, Κάκαρης, Ρομπόπουλος, Χαλυβόπουλος Ι., Χαλυβόπουλος Α., Αγιωργούσης, Δήμου, Σπηλιόπουλος

Πηγή filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/340855-POLO-Petaxe-sta-proemitelika-e-Ellada ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...