Πάει ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Τρίτη 31/05/2016 – 13:44Tο όραμα της νέας Λεωφόρου αποκτά σάρκα και οστά, με την ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού να παραδίδεται στην εταιρία που έχει αναλάβει την ανακατασκευή της, προκειμένου να ξεκινήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις απαραίτητες εργασίες.
Στόχος, είναι η πρώτη φάση των έργων να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε τρεις μήνες, κάτι που αναγκάζει τον Παναθηναϊκό να μετακομίσει προσωρινά.
Οι «πράσινοι» θα έχουν έδρα μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες, το ΟΑΚΑ, όπου θα δώσουν τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια το καλοκαίρι και ένα μεγάλο μέρος των εντός έδρας αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος, τουλάχιστον στον πρώτο γύρο.
Πάντως αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία των έργων και πόσο θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα παράδοσης της πρώτης φάσης.
Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο όσον αφορά τις εργασίες της Λεωφόρου, είναι τι θα είναι έτοιμο στην πρώτη φάση. Μεγάλη κουβέντα γίνεται για τις επιπλέον σουίτες, ενώ γίνεται κουβέντα αν η επιπλέον εξέδρα επί της οδού Τσόχα θα πάει στη δεύτερη φάση των εργασιών.
Όπως και να έχει, οι φίλοι του Παναθηναϊκού που θέλουν να πάρουν διαρκείας, δεν πρέπει να ανησυχούν, αφού στο εισιτήριο θα υπάρχουν θέσεις τόσο για το ΟΑΚΑ, όσο και για τη Λεωφόρο.
Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...