Πάει για μεγάλο «μπαμ» η Καλαμάτα: Κοντά σε συμφωνία με τον Γιάννη Χριστόπουλο!

Πάει για μεγάλο «μπαμ» η Καλαμάτα: Κοντά σε συμφωνία με τον Γιάννη Χριστόπουλο!

Το «μπαμ» του καλοκαιριού στην Γ’ Εθνική πάει να κάνει η Καλαμάτα, ωστόσο αυτό δεν αφορά την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, αλλά τη συμφωνία της με έναν έμπειρο τεχνικό με σπουδαία πορεία στην Super League.

Οι παράγοντες της “Μαύρης Θύελλας” έχουν κάνει μια άκρως δελεαστική πρόταση στον Γιάννη Χριστόπουλο, ώστε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας και να μπορέσει να επαναφέρει την Καλαμάτα ξανά στις μεγάλες κατηγορίες με απώτερο σκοπό την επιστροφή της στην Super League.

Οι ιθύνοντες της Καλαμάτας με “όπλο” τους και την καταγωγή του Χριστόπουλου, ο οποίος είναι από την Καλαμάτα και ζει μόνιμα εκεί όταν δεν εργάζεται στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας του έχουν προσφέρει ένα συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με οψιόν ανανέωσης για ακόμη δυο χρόνια.

Του δίνουν ουσιαστικά τον χρόνο να χτίσει μια ομάδα από την αρχή και σύμφωνα με τα δικά του θέλω ώστε να μπορέσει να την κάνει και πάλι ελκυστική και να την επαναφέρει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Άλλωστε και τη φετινή σεζόν η προσπάθεια της Καλαμάτας για άνοδο από την Γ’ Εθνική απέτυχε.

Το προηγούμενο διάστημα έχουν προηγηθεί τουλάχιστον δυο επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές για συζητήσεις γύρω από το συγκεκριμένο θέμα και μέσα στην εβδομάδα που έρχεται ο Γιάννης Χριστόπουλος αναμένεται να πάρει την οριστική του απόφαση.

Πάντως τη δεδομένη στιγμή το πιθανότερο είναι πως ο Μεσσήνιος προπονητής θα απαντήσει θετικά στην Καλαμάτα και θα επιστρέψει στους πάγκους μετά την τελευταία του θητεία στον Λεβαδειακό τη σεζόν 2016-17.

Να τονιστεί πως ο 45χρονος προπονητής έχει περάσει από τους πάγκους των ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιά, Λεβαδειακού ενώ έχει δουλέψει και στην Ουκρανία ως προπονητής της Ταβρίγια.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/332437-Paei-gia-megalo-mpam-e-Kalamata-Konta-se-symphonia-me-ton-Gianne-CHristopoylo ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...