Πάει για το “μπαμ” με Έμερι η Σοσιεδάδ

Πάει για το “μπαμ” με Έμερι η Σοσιεδάδ

Το προσεχές καλοκαίρι, ο Ουνάι Έμερι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν απ’ την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν, ύστερα από μία διετία, καθώς δεν κατάφερε να οδηγήσει τη γαλλική ομάδα στην κατάκτηση του πολυπόθητου Champions League.

Μάλιστα, ήδη οι διοικούντες την Παρί έχουν βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ισπανού προπονητή στο πρόσωπο του Τόμας Τούχελ, με τον οποίο υπάρχει συμφωνία για συμβόλαιο δύο ετών.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ουνάι Έμερι δεν θα δυσκολευτεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από συλλόγους της χώρας του.

Μεταξύ αυτών κι η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία μόλις πριν από τρεις εβδομάδες αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τον Εουσέμπιο Σακριστάν, μετά από τρία χρόνια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Mundo Deportivo”, ο Έμερι είναι ο “εκλεκτός” του Αθλητικού Διευθυντή της ομάδας, Ρομπέρτο Ολάμπε, με τον οποίο γνωρίζονται πάνω από 20 χρόνια, αφού ο Ισπανός τεχνικός είχε αρχίσει την ποδοσφαιρική καριέρα του απ’ τα τμήματα υποδοχής της Σοσιεδάδ.

Βέβαια, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι για τους διοικούντες τη Σοσιεδάδ, αφού το γεγονός πως η ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν δεν θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση αποτελεί έναν ανασταλτικό παράγοντα για τον Έμερι.

Οι Βάσκοι, μετά από 31 αγωνιστικές, βρίσκονται στη 12η θέση με 37 βαθμούς, δέκα λιγότερους απ’ την 6η Βιγιαρεάλ, το οποίο σημαίνει πως πολύ δύσκολα θα προλάβουν το… τρένο της Ευρώπης.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/328056-Paei-gia-to-mpam-me-Emeri-e-Sosiedad ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...