Πάνω από 400 ραντεβού με επενδυτές για την Ελλάδα στο 5ου Greek Investment Forum!

Δευτέρα 20/06/2016 – 18:20«ΚΥΝΗΓΙ» ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ!                         Η καρδιά του επενδυτικού ενδιαφέροντος χτυπά στην Νέα Υόρκη και στο 5ο Greek Investment Forum που διοργανώνουν το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, με πάνω από 400 κλεισμένα ιδιωτικά ραντεβού μεταξύ των ξένων υποψήφιων επενδυτών και ελληνικών ομίλων!
Στο φόρουμ, θα παρευρεθούν από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης ο υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργος  Σταθάκης και ο Γενικός Γραμματέας ιδιωτικών και στρατηγικών επενδύσεων, Λόης Λαμπριανίδης, που θα συμμετέχουν σε κάποιες  από τις συναντήσεις, ενώ ο υπουργός θα συμμετέχει στις εργασίες του Συνεδρίου, «Greek Investment Forum», απευθύνοντας την κεντρική ομιλία, με θέμα «Οι μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η Ελλάδα ώστε να επιτύχει βιώσιμη ανάπτυξη».
Μετά τα δύσκολα, τώρα που έκλεισε η αξιολόγηση και τα σύννεφα πάνω από την ελληνική Οικονομία άρχισαν να διαλύονται, αρχίζουν να παίρνουν θάρρος οι επενδυτές οι οποίοι βλέπουν νέες αναβαθμισμένες προοπτικές για κέρδος.
Τρίτη και την Τετάρτη, όλοι οι μεγάλοι όμιλοι του ελληνικού χρηματιστηρίου, έχουν ξεκινήσει ένα κυνήγι επενδυτών και από η κυβέρνηση θέλει να αξιοποιήσει το θετικό κλίμα γύρω από την ελληνική Οικονομία, ώστε να  προσελκύσει επενδυτές και να δοκιμαστούν τα νερά των αγορών.
Οι χορηγοί του 5ου Greek Investment Forum είναι οι Alpha Finance, η Eurobank Equities, η Euroxx Χρηματιστηριακή, η Morgan Stanley, η NBG Securities και η Piraeus Securities.
Αν και ο αριθμός των Capital Managers που συμμετέχουν είναι κάπως χαμηλότερος από προηγούμενα έτη, οι παρόντες εκτιμάται πως είναι  πιο αποφασισμένοι για την τοποθέτησή τους στην ελληνική Οικονομία.
Μάλιστα, ανάμεσα σε αυτούς που συμμετέχουν, είναι και εξήντα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά κεφάλαια, τόσο από τον χώρο του private equity και των hedge funds, μέχρι και  Asset Managers και επενδυτικές τράπεζες.
Πολλοί από όσους βρίσκονται στην Νέα Υόρκη, έχουν ήδη συνεργασίες στην Ελλάδα, τις οποίες ενδέχεται να ενισχύσουν, ενώ άλλα επενδυτικά σχήματα θα συμμετέχουν άμεσα ή έμμεσα στην δευτερογενή αγορά μη εξυπηρετούμενων δανείων που ανοίγει γύρω από το ελληνικό τραπεζικό σύστημα.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...