«Πάρτι» της Εθνικής Παίδων επί του Γιβραλτάρ

«Πάρτι» της Εθνικής Παίδων επί του Γιβραλτάρ

Εκπληκτική εμφάνιση από την Εθνική Παίδων, η οποία επικράτησε με σκορ 6-0 της αντίστοιχης ομάδας του Γιβραλτάρ για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U17. 

Τα παιδιά του Βασίλη Γεωργόπουλου κατάφεραν να μετατρέψουν σε παράσταση για έναν ρόλο το παιχνίδι απέναντι στον αδύναμο αντίπαλό τους, οποίος δεν έφερε πολλά περιθώρια αντίδρασης και κάπως έτσι ήρθε το μεγάλο τελικό αποτέλεσμα. Πολυτιμότερος παίκτης για την «γαλανόλευκη» ο Τζίμας. 

Το σκορ άνοιξε στο 9ο λεπτό ο Βρακάς και 6 λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, το οποίο κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό του και να έχει την κατοχή της μπάλας. Στο 37’ ο Τζίμας πέτυχε το τρίτο γκολ της Εθνικής μας και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με κάποιες ακόμα ευκαιρίες που είχε η Ελλάδα, αλλά ο Λόπεζ απέκρουσε 4 καλές φάσεις. 

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Τζίμας έκανε το 4-0 και στο 53’ ο Βρακάς λίγο έλειψε να κάνει το 5-0, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι στο φάουλ που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος. 

Το χατ-τρικ έκανε στο 63’ ο Τζίμας, έπειτα από ασίστ του Βαγιαννίδη, και δύο λεπτά αργότερα ο Βουτσάς λίγο έλειψε να χριστεί και ο ίδιος σκόρερ, αλλά ο τερματοφύλακας του Γιβραλτάρ έκανε την απόκρουση. Το τελικό 6-0 έκανε ο Τζίμας, με τέταρτο προσωπικό τέρμα του, στο 74’ και πάλι από ασίστ του Βαγιαννίδη. 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων 

Ελλάδα: Μανδάς, Βαγιαννίδης, Βουτσάς, Μαρτίνης, Πουρνάρας (58′ Λεοντσάκος), Σερπεζής (41′ Μαυρουδής), Φέκκας, Τζίμας, Βρακάς, Γκοτζαμανίδης (41′ Γώγος), Αλεξανδρόπουλος 

Γιβραλτάρ: Λόπεζ, Χαλ, Ουρτάδο, Μπορέλ, Σέρρα, Μοντόβιο, Ενρίλες, Μποργκέ, Βινέτ, Μούιρ, Μαράς, Ντελ Ρίο 

Επόμενος αγώνας για την Εθνική Παίδων, η οποία βρίσκεται στην κορυφή του 5ου ομίλου με 6 βαθμούς, εκείνος με την Σερβία στις 24/10, στις 14:30.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/306407-Parti-tes-Ethnikes-Paidon-epi-toy-Gibraltar ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...