Πέθανε απο καρκίνο ο ροκ σταρ David Bowie

Πέθανε απο καρκίνο ο ροκ σταρ David Bowie

– Η είδηση του θανάτου του David Bowie έπεσε σαν “βόμβα” και βύθισε στο πένθος τους θαυμαστές του 
– Το ένα μετά το άλλο τα διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν την είδηση του θανάτου του μεγάλου τραγουδιστή 


– Ο θάνατός του ανακοινώθηκε και μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook
– Έπασχε από καρκίνο και έδινε μάχη τους τελευταίους 18 μήνες
Η είδηση πως ο Ντέιβιντ Μπάουι έφυγε από τη ζωή βυθίζει στο πένθος τους εκατομμύρια θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο. Ο David Bowie πέθανε λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά του και την κυκλοφορία του νέου του δίσκου Black Star. Ήταν μόλις 69 ετών αλλά τους τελευταίους 18 μήνες έδινε άνιση μάχη με τον καρκίνο. Ίσως γι’ αυτό τον τελευταίο καιρό απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις.
Ο θάνατός του ανακοινώθηκε μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook και το Twitter. “O David Bowie πέθανε ήσυχα, περιστοιχισμένος από την οικογένειά του μετά από θαραλλέα μάχη με τον καρκίνο. Ενώ πολλοί από εσάς θα μοιραστείτε αυτή την απώλεια, σας ζητάμε να σεβαστείτε την οικογένειά του κατά την περίοδο του πένθους της” αναφέρει το μήνυμα που ανέβηκε στο Facebook.

Ήταν ένας πραγματικός θρύλος της ροκ, ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες του 20ου αιώνα, ένας τραγουδιστής που “μεγάλωσε” γενιές και σημάδεψε την εποχή του με τα τραγούδια του. Το μήνυμα του γιου του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter συγκλονίζει. Έχει ανεβάσει μια φωτογραφία με τον πατέρα του και έγραψε: “Λυπάμαι αλλά είναι αλήθεια. Θα είμαι offline για λίγο καιρό”.

Το πραγματικό του όνομα ήταν Ντέιβιντ Ρόμπερτ Τζόουνς. Είχε γεννηθεί στις 8 Ιανουαρίου του 1947 στο Μπρίξτον της Βρετανίας. Έγινε για πρώτη φορά γνωστός το 1969 όταν το τραγούδι Space Oddity έφτασε στην 5η θέση των βρετανικών τσαρτ. Το 1972 εμφανίστηκε με το τραγούδι Starman και ως ανδρόγυνο alter ego του Ziggy Stardust. Από το 1992 ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Ιμάν, αναφερει το newsit.gr 

Το 1975 κατέκτησε και τις ΗΠΑ. Το αλμπουμ Let’s Dance περιείχε μερικές από τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες του 20ου αιώνα. Space Oddity, Life on Mars, Heroes, Under Pressure, Rebel, Suffragette City.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...