Πέθανε γεννώντας το μωρό της, οι γιατροί όμως έπαθαν το ΣΟΚ της ζωής τους για άλλο λόγο…(Βίντεο)

Πέθανε γεννώντας το μωρό της, οι γιατροί όμως έπαθαν το ΣΟΚ της ζωής τους για άλλο λόγο…(Βίντεο)

Κατηγορία

n.anastasiou
Πέμπτη 12/05/2016 – 14:27

δασκάλα

Η 36χρονη δασκάλα Erica Nigrelli βρισκόταν στην αίθουσα διδασκαλίας παρόλο που είχε μπει στην 36η εβδομάδα κύησης, όταν λιποθύμησε. Τα παιδιά στην τάξη της έτρεξαν αμέσως να φέρουν βοήθεια και σε λίγο ο άντρας της, Nathan, που επίσης εργάζεται στο ίδιο σχολείο ήταν στο πλευρό της.

Η καρδιά της Erica είχε σταματήσει ξαφνικά και μέχρι να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο όπου την ξεγέννησαν (3 εβδομάδες νωρίτερα) οι γιατροί, είχε ξεψυχήσει.

Τότε όμως συνέβη κάτι πραγματικά μοναδικό. Αυτή η καταπληκτική μητέρα πέθανε, γέννησε και όταν οι γιατροί τελείωσαν με το μωρό και στράφηκαν προς αυτήν, η καρδιά της άρχισε να χτυπάει ξανά!

Όπως αποδείχθηκε η Erica είχε πρόβλημα με την καρδιά της που δεν είχε διαγνωστεί μέχρι τότε, κατάφερε όμως να νικήσει το θάνατο και να επιστρέψει στον Nathan και την κορούλα τους Elayna.

Η μικρή ήταν σε θερμοκοιτίδα για 2 εβδομάδες, ενώ τώρα είναι υγιέστατη και μεγαλώνει ευτυχισμένη δίπλα στη μητέρα της, μη γνωρίζοντας πόσο κοντά ήταν στο να τη χάσει, σύμφωνα με το tonwtiko.

Μιλώντας για δεύτερες ευκαιρίες…

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...