Πέρασε αλώβητος από το Αιγιο ο Φαέθων Αντιρριου

Νικη με 43-55 που του επιτρεπει να ελπίζει βασιμα σε είσοδο στα πλέι οφ πήρε ο Φαεθων Αντιρριου στο Αίγιο επί του Ολυμπιακού και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για τον πρωτο γυρο του πρωταθληματος της Γ ΕΣΚΑΗ εχοντας (5νικες-3ηττες).
Οι “πρασινοι” μπήκαν πολύ δυνατα στο ματς και στο πρωτο δεκάλεπτο προηγηθηκαν 10-18. Παρα την πίεση των γηπεδούχων οι Αντιρριωτες πήγαν στην αναπαυλα εχοντας το πανω χερι με 28-22. Στο τριτο δεκάλεπτο κάποια επιθετικα λάθη εφεραν τον Ολυμπιακο Αιγίου να προσπερνα στο σκορ 30-34. Οι αλλαγες στην άμυνα έφεραν ξανα το Φαεθωνα οδηγο στο σκορ και το τελικο 43-55 ήρθε δίκαια και φυσιολογικα.
“Συγχαρητηρια στα παιδιά για το αποτέλεσμα που ήρθε σε μια δυσκολη έδρα απέναντι σε μια ομαδα που φετος ειναι πιο δυνατη από πέρυσι. Τωρα στα κρίσιμα ματς τα παιδιά εχουν αντιληφθει την κρισιμότητα του πρωταθλήματος και με συστηματικη παρουσια στην προπόνηση βγαζουν στον αγωνα την προσπάθεια της εβδομάδας. Πρεπει να συνεχισουμε το ίδιο και στο δευτερο γυρο του πρωταθλήματος και να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστα. Ειμαστε σε ένα όμιλο με ισοδυναμες ομάδες και χρειάζεται καθε αγωνιστικη σοβαρότητα για να φτασουμε στο στοχο της συμμετοχης στα πλέι οφ ανόδου.Φαινεται οτι αρχίζουμε να βρίσκουμε ισορροπία μιας και απο την αρχη της χρονιας λόγω απουσιών στις θέσεις των ψηλών αλλάζαμε συνεχως σχηματα που μας κόστισαν τουλάχιστον σε δυο ματς.” τόνισε ο προπονητης των πρασινων Θάνος Ζακκας.
Διατητευσαν οι Νερομυλιώτης-Γιαννακόπουλος.Τα 10λεπτα:10-18, 22-28,34-36, 43-55.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΙΓ. (Μανωλόπουλος):Ροζος 6, Μαρδας 8 (1), Ζεντεφης 6 (2),Παρασκευας 13 (1),Ασημακοπουλος 2, Βλαχος 2,Κουνινιωτης,Μπουζιώτης, Δουσκας 2, Μπουζιανης 2, Βαλσαμιδης 2.
ΦΑΕΘΩΝ ΑΝΤ.(Ζακκας):Καποδιστριας Σ., Κατσούδας 12 (2), Βελής 3, Τσαμης 2, Παυλου 12 (2), Καραχάλιος 10 (1), Ιωάννου 4, Τσιλιγιάννης 3, Διαμάντης 6, Σφαέλος 3, Μασίνας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μπράβο στο Θάνο για την προσπάθεια που κάνει και στα παιδιά του Φάεθωνα……….Ο κόσμος πρεπει να είναι ακόμα πιο κοντά στην ομάδα και να βοηθά. Το Αντίρριο σιγά σιγά γίνεται επίκεντρο και στο μπάσκετ χάρη στο μεράκι που έχουν τα παιδιά για το Φαέθωνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...