Πέρασε από το Ευηνοχώρι ο ΠΑΟ Καλυβίων

Με το διπλό απέδρασε από το Ευηνοχώρι ο ΠΑΟ Καλυβίων. Η ομάδα του Λεωνίδα Ζαχαράτου επιβλήθηκε με 1 – 0 της Ακαδημίας χάρη σε τέρμα που σημείωσε στο 41ο  λεπτό της αναμέτρησης ο Νίκος Μυλωνάς.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο χάνοντας ευκαιρίες απέναντι στον πολύ καλό Κωνσταντακόπουλο, ενώ οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους καλή ευκαιρία σκόραραν, αλλά ο Κουντούρης υποβλήθηκε σε θέση οφσάιντ. Στο 40΄ ο Γιάννης Μυλωνάς πέρασε και τον Κωνταντακόπουλο, αλλά άργησε και όταν έκανε το πλασέ ο Πασπαλιάρης πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Μπιτσικώκος και ο Νίκος Μυλωνάς με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0 – 1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο δυνατός αέρας δυσκόλευε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών. Στο 54΄ ο Κωνσταντακόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά στο “Γ” το φάουλ του Μπιτσικώκου και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση. Στο 67΄ και στο 74΄ ο Τρικαλινός και ο Μαχμούτ αντίστοιχα δε βρήκαν στόχο, ενώ στο 79΄ η κοντινή κεφαλιά του Κούστα πέρασε άουτ. Στο 91΄ ο Τρικαλινός δε βρήκε από κοντά τη μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα και στο 93΄ ο Κωνσταντακόπουλος απέκρουσε το σουτ του Τασούλη.

Το φιλμ του αγώνα.

Ο Ντόβρος φεύγει στην πλάτη της άμυνας, μπαίνει στην περιοχή και ο Κωνσταντακόπουλος διώχνει δύσκολα.
10΄ Λάθος της άμυνας ο Ντόβρος “τσιμπάει” τη μπάλα, αλλά ο Κωνσταντακόπουλος πρόλαβε και μάζεψε.
16΄ Ο Παπαδόπουλος φεύγει από αριστερά, φτάνει στη γωνία της μικρής περιοχής, σουτάρει και διώχνει ο Κωνσταντακόπουλος.
18΄ Φάουλ Νταλαπέρα πρώτη κεφαλιά από το Ντόβρο και ο Παπαδόπουλος από απόσταση αναπνοής με προβολή στέλνει τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.
32΄ Σουτ του Τρικαλινού διώχνει ο Κατερινόπουλος και η μπάλα φτάνει στον Κουντούρη που από κοντά τη στέλνει στα δίχτυα, αλλά υποδεικνύεται οφσάιντ.
35΄ Σουτ του Τριώτη φεύγει άουτ.
40΄ Ο Γιάννης Μυλωνάς περνάει τον Κωνσταντινόπουλο, αλλά αργεί να πλασάρει και όταν το κάνει προλαβαίνει ο Πασπαλιάρης και διώχνει σε κόρνερ.
41΄ Γκολ. Κόρνερ του Μπιτσικώκου ο Νίκος Μυλωνάς με κοντινή κεφαλιά κάνει το 0 – 1.
54΄ Φάουλ του Μπιτσικώκου έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ ο Κωνσταντινόπουλος.
67΄ Σουτ του Τρικαλινού φεύγει ελάχιστα πάνω από το δοκάρι.
74΄ Σουτ από πλάγια του Μαχμούτ στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
79΄ Κεφαλιά του Κούστα μέσα από τη μικρή περιοχή πέρασε άουτ.
91΄ Σέντρα του Γιαννή από αριστερά δεν πρόλαβε ο Τρικαλινός να την στείλει προς την εστία.
93΄ Σουτ του Τασούλη απέκρουσε ο Κωνσταντακόπουλος.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (Βασίλης Παστρωμάς): Κωνσταντακόπουλος, Γιερατσιάν Ι., Ντζελέπης, Πασπαλιάρης, Κωνσταντάρας, Κούστας, Κουντούρης, Μάνθος (73΄ Παλιάτσας), Τρικαλινός, Τριώτης (65΄ Μαχμούτ), Γιαννή.

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Λεωνίδας Ζαχαράτος): Κατερινόπουλος, Αριστόπουλος, Κοκοσούλας, Νταλαπέρας, Μυλωνάς Ν., Μυγδάκης, Πύθουλας, Μυλωνάς Ι. (89΄ Καραλής Ε.), Παπαδόπουλος, Μπιτσικώκος (70΄ Τασούλης), Ντόβρος (83΄ Καραλής Λ.).

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...