«Πέταξε» με Σαββίδη ο ΠΑΟΚ!

Αναχώρησε πριν από λίγο, από το αεροδρόμιο Μακεδονία, η αποστολή του ΠΑΟΚ με προορισμό την Τιφλίδα, εκεί όπου αύριο (18/8, 19:00) ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τη Ντιναμό στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα play off του Europa League.

Ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε με την οικογένεια και τους στενούς του συνεργάτες στο αεροδρόμιο, συνομίλησε με κάποιους από τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο.

Στη συνέχεια, ο ομογενής επιχειρηματίας εξέφρασε την ελπίδα η ομάδα να κάνει το πρώτο βήμα και να καταφέρει στην Τούμπα να «σφραγίσει» την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζουμε ότι στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς θα βρίσκονται οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Γιαννούλης, Κίτσιου, Μάτος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Κρέσπο, Κάνιας, Σάχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ζάιρο, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Περέιρα, Κουλούρης. Εκτός για το πρώτο ματς με την Ντιναμό μειναν οι Τζιόλης, Βαρέλα, Πέλκας.

Στην Τιφλίδα ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 20:30 ώρα Ελλάδας ενώ στις 19:45 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ίβιτς.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...