Πήγε να τον σφάξει για τα μάτια… μιας σερβιτόρας

Πήγε να τον σφάξει για τα μάτια... μιας σερβιτόρας
Παλαιστίνιος ο οποίος καταζητείται για διερευνούμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, διέφυγε στα κατεχόμενα.
Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη την Κυριακή με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 30χρονος από την Παλαιστίνη για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Σήμερα Δευτέρα τέθηκε υπό κράτηση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για 3 ημέρες με διάταγμα της Ε. Δ. κ. Νάταλης Ταλαρίδου.
Συγκεκριμένα, για τα μάτια μιας όμορφης σερβιτόρας συνεπλάκησαν οι φίλοι του Παλαιστίνιου με 4 άλλους άνδρες, ενός Ελληνοκύπριου, δύο Ρουμάνων και ενός Βούλγαρου.

Σε μια στιγμή ο Παλαιστίνιος φέρεται ότι απείλησε τον Βούλγαρο ότι «θα τον σφάξει» και άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο με λεπίδα 10 εκατοστών, τον τραυμάτισε στο θώρακα και την κοιλιά με τραύματα 3-4 εκατοστών. Ο νεαρός Βούλγαρος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για περίθαλψη και νοσηλεία. Όταν αναζητήθηκε ο δράστης είχε φύγει στα κατεχόμενα. Εντοπίσθηκε όμως ο 30χρονος Παλεστίνιος της ίδιας παρέας και συνελήφθη ως ύποπτος για τον τραυματισμό του Βούλγαρου και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης. Οι έρευνες και ανακρίσεις του ΤΑΕ Α.Δ. Λάρνακας συνεχίζονται.

ΚΥΠΡΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...