Πήρε την καραμπίνα και απείλησε να σκοτώσει τη γυναίκα του μόλις είδε τα… τέλη κυκλοφορίας

Πήρε την καραμπίνα και απείλησε να σκοτώσει τη γυναίκα του μόλις είδε τα… τέλη κυκλοφορίας

Στο Αυτόφωρο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου οδηγήθηκε χθες 51χρονος Αλμυριώτης κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή απειλή. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο δράστης συνελήφθη μετά από οικογενειακό επεισόδιο που έγινε προχθές το απόγευμα στο σπίτι του με τη σύζυγό του. Σύμφωνα με τη δικoγραφία που σχημάτισε εναντίον του το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, ο 51χρονος απείλησε τη γυναίκα του να τη σκοτώσει με την καραμπίνα σε καβγά που ξέσπασε με αφορμή οικονομικούς λόγους και πιο συγκεκριμένα για τα τέλη κυκλοφορίας.

Ο 51χρονος πάντως απολογούμενος στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του λέει ψέματα. Ωστόσο, η μάρτυρας εξεταζόμενη στο Δικαστήριο περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το επεισόδιο το οποίο ξεκίνησε με αφορμή την πληρωμή τελών κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την  Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, μετά την εξέταση του κατηγορουμένου το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 51χρονο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή. Μετά το πέρας της δίκης ο καταδικαστείς άσκησε έφεση κι αφέθηκε ελεύθερος.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...