Πήρε το ντέρμπι ο Απόλλων Ευπαλίου…Φωτο

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑ 2-0

Ο Απόλλων Ευπαλίου ήταν ο μεγάλος νικητής στο τοπικό ντέρμπι με τη Γλυφάδα με σκορ 2-0. Ο Απόλλωνας σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα μπορούσε να πετύχει και περισσότερα τέρματα. Στο 25΄ ο Παναγιώτης Κωτσικογιάννης έκανε ωραία προσπάθεια από δεξιά και στην παράλληλη σέντρα του ο Κώστας Κωνσταντίνου με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 34΄ και πάλι ο Παναγιώτης Κωτσικογιάννης πέρασε με ντρίπλα τον Skrapalliou μέσα στη μεγάλη περιοχή και αυτός τον ανέτρεψε, με το διαιτητή να υποδεικνύει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ηλίας Κοντός που έστειλε την μπάλλα αουτ. Στο 40΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γιαννόπουλος της Γλυφάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο η Γλυφάδα, αν και με δέκα παίκτες έπαιξε καλύτερα χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία. Από εκεί και μετά ο Απόλλωνας πήρε τα ηνία του αγώνα και στο 69΄ πέτυχε και δεύτερο γκολ όταν ο Γιώργος Αθανασόπουλος έφυγε μόνος του στην πλάτη της άμυνας της Γλυφάδας, πέρασε τον τερματοφύλακα και έστρωσε στον Παναγιώτη Κωτσικογιάννη που μόνος αφύλακτος έκανε το 2-0.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ: “Λάκης Λουκόπουλος”  Αντώνης Βίτσας, Νίκος Καρβέλης, Άντι Καραμπολλάι, Γιώργος Δημάκης, Ηλίας Κοντός, Γιώργος Ζέρβας, Κώστας Κωνσταντίνου “46΄ Βαγγέλης Αθανασόπουλος”, Κώστας Τσιριμώκος, Παναγιώτης Κωτσικογιάννης “89΄ Κωνσταντίνος Ζέρβας”, Γιώργος Αθανασόπουλος, Κώστας Ζέκας “56΄ Γιάννης Ευσταθίου”.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Γιώργος Κανέλλος, Νίκος Σπυρόπουλος, Δημήτρης Γκίκας, Χρήστος Σερεντέλλος.

Ε. Σ. ΓΛΥΦΑΔΑ: “Δημήτρης Ζέρβας” Αποστολόπουλος, Αδρασκέλας, Skrapalliou “38΄ Τρίγκας” ,Χονδροκώστας, Γιαννόπουλος, Φλέγγας Β., Τσίκας, Γιαβρούτας, Φλέγγας Ι., Φλέγγας Γ., Ρήγας Σ “Θεοδωρόπουλος”.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπούνος Κ. , Ανδρεόπουλος Π., Ελμακλής Αθ.P1280725.jpgP1280728.jpgP1280736.jpgP1280737.jpgP1280738.jpgP1280739.jpgP1280741.jpgP1280762.jpg

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...