Παίρνει τη νίκη η Γκάζελεκ, κρατάει εκτός η Κιέβο

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία και Ισπανία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το σημερινό πρόγραμμα αγώνων με τις στοιχηματικές ευκαιρίες να είναι και σήμερα αρκετές. Στην Premier League η Λέστερ υποδέχεται τη Σουόνσι και θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί σε απόσταση ασφαλείας από την Τότεναμ, ενώ στην Ιταλία ξεχωρίζει το ντέρμπι Φιορεντίνα – Γιουβέντους. Στην Ισπανία τα «φώτα» πέφτουν στο ντέμπι μίσους μεταξύ στη Σεβίλλη και την Μπέτις, ενώ στη Γερμανία καθοριστική μάχη για παραμονή δίνει η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης κόντρα στην Μάιντζ.
Πριν αρχίζουμε την ανάλυση των σημερινών στοιχηματικών προτάσεων στοιχήματος να θυμίσουμε πως στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα όσα ψάχνετε πάνω στο Στοίχημα από καθημερινές Αναλύσεις Αγώνων, μέχρι Βαθμολογίες, Livescore και Προγνωστικά.
Παίρνει τη νίκη η Γκάζελ
Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» της Γκάζελεκ κόντρα στην Μπαστιά σε απόδοση 2.00. Κόντρα στη συντοπίτισσα Μπαστιά έμελλε να παίξει τη «ζωή» της η Γκαζελέκ, καθώς με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης μάλλον αποχαιρετά την κατηγορία. Με δεδομένο ότι ακολουθούν παιχνίδια με Λυών (εκτός) και Παρί Σεν Ζερμέν (εντός), οι γηπεδούχοι μπορούν να ψάξουν τους πόντους που χρειάζονται σήμερα και την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Λοριάν (εκτός). Ακόμη και αν πάρουν έξι πόντους, δε θα είναι σίγουροι ότι μένουν στην κατηγορία, κάτι που τους φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση. Υπέστησαν οδυνηρή ήττα απ’ τη Λιλ την περασμένη εβδομάδα, το ματς θα μπορούσε να πάει διαφορετικά αν τους δινόταν πέναλτι στο 2’ και έκαναν γκολ την ευκαιρία που ακολούθησε στο 5’, στη συνέχεια υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα του αντιπάλου. Ήταν η τρίτη ήττα στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές για την Γκαζελέκ, που πήρε μόλις έναν πόντο σ’ αυτό το σερί. Οι Κορσικανοί παρέμειναν στην 18η θέση (εντός της ζώνης του υποβιβασμού) με 34 πόντους, υπολείπονται δύο πόντων της Ρεμς και έξι πλέον της Μονπελιέ, σήμερα χρειάζονται οπωσδήποτε νίκη. Μόλις ένα «τρίποντο» πήρε η Γκαζελέκ στα τελευταία 15 παιχνίδια πρωταθλήματος, με 1-0 εντός έδρας επί της Καέν, είναι απ’ τις χειρότερες εντός έδρας ομάδες της κατηγορίας με ρεκόρ 4-7-6 και γκολ 20-26. Σήμερα θα κάνει τα πάντα για να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο και έχει το υλικό για να το πράξει.
Κρατάει εκτός η Κιέβο
Από την Ιταλία επιλέξαμε το Χ2 στην αναμέτρηση Αταλάντα – Κιέβο σε απόδοση 1.95. Άκρως εντυπωσιακή είναι η πορεία που πραγματοποιεί τον τελευταίο μήνα η Κιέβο στο πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Μαράν παραμένει μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα εδώ και έξι αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, έχοντας πανηγυρίσει την παραμονή του στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας. Αφού μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Ουντινέζε (0-0 εκτός έδρας) την Κυριακή (17/4) κατάφερε να διασύρει τη Φροζινόνε (5-1 εντός έδρας) μεσοβδόμαδα. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Ν. Τσιοφάνι μόλις στο 5’. Στο 17’ έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της απευθείας αποβολής του Αγέτι. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης, ισοφαρίζοντας αρχικά στο 36’ με τον Φλόρο Φλόρες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καταιγιστικοί, σκοράροντας άλλες τέσσερις φορές με τους Πελισιέρ (47’ πεν, 80’), Ριγκόνι (58’) και Σάρντο (60’). Αξίζει να σημειώσουμε πως η Φροζινόνε ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με εννέα ποδοσφαιριστές, καθώς στο 52’ αποβλήθηκε ο Τσίμπσα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν και τα «ιπτάμενα γαϊδουράκια» συγκέντρωσαν συνολικά 48 βαθμούς, δέκα περισσότερους από τη σημερινή αντίπαλό τους, Αταλάντα. «Πιστεύω πως το πιο ρεαλιστικό σενάριο είναι να φτάσουμε τους 56 βαθμούς και να σπάσουμε το ρεκόρ πόντων της Κιέβο από το 2003», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του συλλόγου.
Καλύπτει και χάντικαπ η Άρσεναλ
Περνάμε στην Πρέμιερ Λιγκ και συγκεκριμένα στον αγώνα Σάντερλαντ – Άρσεναλ από όπου επιλέξαμε το -1 Ασιατικό Χάντικαπ για την Άρσεναλ σε απόδοση 2.15. Το στοίχημά μας επιβεβαιώνεται αν η Άρσεναλ επικρατήσει με δύο γκολ διαφορά και πάνω. Αν επικρατήσει με ένα γκολ, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Η Άρσεναλ, από την πλευρά της, γνωρίζει ότι με σημερινή νίκη θα εξασφαλίσει μεγάλο βαθμό την παρουσία της εντός της πρώτης τετράδας. Αν κερδίσει, προσπερνά εκ νέου τη Μάντσεστερ Σίτι (έχει αγωνιστεί ήδη) και απομακρύνεται στο +7 από την 5η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (χρωστάει ένα ματς). Το μεσοβδόμαδο 2-0 επί της Γουέστ Μπρομ στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 30ης αγωνιστικής πήρε τη σκυτάλη από τις κολλητές ισοπαλίες κόντρα σε Γουέστ Χαμ (3-3 εκτός) και Κρίσταλ Πάλας (1-1 εντός), ενώ σε ευρύτερο πλαίσιο οι «κανονιέρηδες» είναι αήττητοι στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος (3-2-0). Ταυτόχρονα, όμως, έχουν πανηγυρίσει το διπλό μόλις σε δύο από τις οκτώ τελευταίες εξόδους τους για τη λίγκα (2-4-2). Πιθανή η συμπερίληψη στην τελική 18άδα για τον μέσο Γουίλσιρ, που έχει αποθεραπευθεί από το σοβαρό τραυματισμό του. Ο Βενγκέρ τόνισε, πάντως, στις χθεσινές δηλώσεις του θα πάρει την τελική του απόφαση την τελευταία στιγμή. Προστατεύονται οι Καθόρλα και Ροσίτσκι, παραμένει στα πιτς ο Οξλέιντ-Τσαμπερλέιν.
Διπλό με DNB η Εστορίλ
Από την Πορτογαλία ξεχωρίζει το «Διπλό» Draw No Bet της Εστορίλ κόντρα στην Γκιμαράες σε απόδοση 2.20. Το στοίχημά μας επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Εστορίλ, ενώ αν το αποτέλεσμα είναι ισοπαλία μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Εννέα βαθμούς κατάφερε να αποσπάσει η Εστορίλ στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Φαμπιάνο Σοάρες επικράτησε των Ακαδέμικα (3-0 εκτός έδρας), Πάκος Φερέιρα (1-0 εντός έδρας) και Μποαβίστα (1-0 εντός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Σπόρτινγκ Λισαβόνας (2-1 εντός έδρας) και Νασιονάλ Μαδέιρα (4-1 εκτός έδρας). Την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στην Μποαβίστα το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μάριον τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90’. «Το να κερδίζεις είναι πάντα ευχάριστο είτε σκοράρεις νωρίς, είτε αργά σε μία αναμέτρηση. Πραγματοποιήσαμε μία πολύ καλή εμφάνιση, αξίζαμε τους τρεις βαθμούς», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του συλλόγου. Στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Εστορίλ, η οποία συνεχίζει τη μάχη για κατάκτηση της έκτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν, σημείωσε δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Στις τρεις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ στις δύο σημειώθηκε no-goal.
Μπάσκετ: Ντέρμπι στην Πόλη ανάμεσα σε Φενέρ και Εφές
Μεταφερόμαστε στο Μπάσκετ και αρχίζουμε με το σούπερ ντέρμπι στην Τουρκία μεταξύ Φενέρ και Εφές. Θα κρατήσουμε το -6.5 της Φενέρ σε απόδοση 1.90. Το μεγάλο ντέρμπι του τουρκικού πρωταθλήματος διεξάγεται σήμερα στην έδρα της Φενέρ και αυτό θα είναι το παιχνίδι που θα κρίνει την πρωτιά της κανονικής περιόδου της BSL. Η Εφές είχε νικήσει στον πρώτο γύρο 93-84 όμως στα άλλα δύο ματς που αναμετρήθηκαν οι ομάδες για την Euroleague η Φενέρ νίκησε δις με 73-77 στην έδρα της Εφές και 90-86 στην έδρα της. Το 90-86 είναι το πιο πρόσφατο, την πρώτη Απριλίου, και η διαφορά των τεσσάρων πόντων δεν δείχνει την πραγματική εικόνα του αγώνα αφού η Φενέρ προηγούταν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με διαφορά κοντά στους 15 πόντους μέχρι που χαλάρωσε «επικίνδυνα» και κόντεψε να δεχθεί ανατροπή στα τελευταία τέσσερα λεπτά. Η Φενέρ είναι σε καταπληκτική φόρμα και το απέδειξε με το 3-0 επί της Ρεάλ κυρίως με την άμυνά της που πέτυχε το ακραίο δηλαδή να κρατήσει τη Ρεάλ κάτω από 70 πόντους δύο φορές. Η Εφές την «πάτησε» από την Γκαζιάντεπσπορ αλλά η αλήθεια είναι πως είχε φτάσει η «ώρα» αφού πριν από αυτό το ματς είχε νικήσει πάρα πολλά ματς στο τέλος. Η Φενέρ δεν θέλει μόνο τη νίκη αλλά θέλει και διαφορά 10 πόντων ώστε να πάει μετά αήττητη μέχρι το τέλος και να τερματίσει πρώτη στην κανονική περιόδο κατακτώντας το απόλυτο πλεονέκτημα στα πλέι-οφ. Μπορεί να το κάνει γιατί όπως έχουμε δει όλη την χρονιά η Εφές είναι κακή ομάδα και κολλάει πάρα πολύ απέναντι σε καλές άμυνες. Εμπιστευόμαστε λοιπόν την Φενέρ να παίξει παρόμοια άμυνα όπως με Ρεάλ και να προσπαθήσει για το +10 επομένως η επιλογή είναι η Φενέρ -6.5.
Από την Ιταλία θα μας απασχολήσει το παιχνίδι Μπολόνια – Τορίνο και το Under 75.5 πόντοι στο ημίχρονο σε απόδοση 1.83. Πάρα πολύ κρίσιμο ματς απόψε στην Μπολόνια ανάμεσα στην ιστορική Βίρτους (η παλιά Κίντερ) και την Τορίνο που ισοβαθμούν στην τελευταία τριάδα με την Καζέρτα. Επειδή στην Ιταλία υποβιβάζεται μία μόνο ομάδα η ομάδα αυτή θα είναι από την τελευταία τριάδα και η Μπολόνια είναι σε δύσκολη θέση γιατί έχει το σημερινό πολύ δύσκολο παιχνίδι και έπειτα «κλείνει» την χρονιά με αγώνα στην έδρα της Εμίλια. Στον πρώτο γύρο η Τορίνο είχε νικήσει 75-70 γι’αυτό αυτή τη στιγμή στην τριπλή ισοβαθμία η τελευταία είναι η Μπολόνια. Δεν χρειάζεται να μελετήσουμε σενάρια ισοβαθμιών με την Καζέρτα ή με την Πέζαρο που είναι μια νίκη παραπάνω αλλά το μόνο που ενδιαφέρει απόψε είναι η νίκη. Φαβορί η Μπολόνια επειδή είναι στην έδρα της και εκεί έχει πετύχει τις εννιά από τις δέκα νίκες της αλλά τελευταία δεν παίζει καθόλου καλά και δεν είναι εμπιστοσύνης. Θα πάμε με το κλασικό σε τέτοιες καταστάσεις Under ημιχρόνου διότι όταν ο αγώνας είναι τόσο κρίσιμος οι ομάδες μπαίνουν στο παρκέ προσέχοντας τα «νώτα» τους και πιθανώς το παιχνίδι «αγριεύει» στο δεύτερο ημίχρονο που χρειάζονται ανατροπές. Επιλογή λοιπόν το Under 75.5 του ημιχρόνου.
Τέλος στη Γερμανία και στην αναμέτρηση Μιτελντόιτσερ – Βόννη θα πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.00. Η Κραϊλσχάιμ με 5-26 έχει υποβιβασθεί οπότε ψάχνουμε να βρούμε τον δεύτερο που θα «αποχαιρετήσει» την Μπουντεσλίγκα και θα είναι μία εκ των Μιτελντόιτσερ ή Γκέτινγκεν που τώρα ισοβαθμούν με 7-24 με τη Μιτελντόιτσερ να υστερεί στην ισοβαθμία επειδή είχε ηττηθεί 85-99 ενώ στον δεύτερο αγώνα νίκησε 77-83. Η Μιτελντόιτσερ δεν ξεκίνησε την χρονιά με στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού αλλά για τα πλέι-οφ που έχασε πέρσι την τελευταία αγωνιστική όμως δύο μεγάλα σερί ηττών την έφεραν σε αυτή την θέση. Μετά τον Γενάρη έγιναν κάποιες προσθήκες, η ομάδα βελτιώθηκε και τώρα έχει ελπίδες για να σωθεί αλλά για να το επιτύχει πρέπει να πάρει αγώνες όπως το αποψινός με αντίπαλο την Βόννη. Η Βόννη είναι εδώ και καιρό αδιάφορη και αναμένει τη λήξη της σεζόν ώστε να διορθώσει τα κακώς κείμενα της φετινής σεζόν που την άφησαν εκτός πλέι-οφ μετά από χρόνια. Οι αγορές του αγώνα άνοιξαν με τη Μιτελντόιτσερ ελαφρώς outsider κάτι που έγινε λόγω της προχθεσινής κακής εμφάνισης με την Μπρεμερχάβεν. Με αντίπαλο την Βόννη η Μιτελντόιτσερ πρέπει να είναι το φαβορί όχι μόνο λόγω του μονόπλευρου κινήτρου αλλά και της συμπεριφοράς της Βόννης η οποία εδώ και τέσσερις μήνες παίζει απαράδεκτο μπάσκετ με «εκλάμψεις». Επιλογή μονόδρομος η νίκη της Μιτελντόιτσερ που παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...