Παγκόσμιος σάλος: Πετούν τους νεκρούς σε απορριματοφόρα!

Παγκόσμιος σάλος: Πετούν τους νεκρούς σε απορριματοφόρα!
Οι εικόνες προκαλούν φρίκη – Για «τελευταία προσβολή» των 295 νεκρών της Malaysia που καταρρίφθηκε στα σύνορα Ουκρανίας-Ρωσίας κάνουν λόγο τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης – «Αν 200 Αμερικανοί πολίτες κείτονταν έτσι, κάτι θα γινόταν…», ψελλίζει ο πατέρας ενός θύματος

Εν μέσω της οργής της διεθνούς κοινότητας και των εκκλήσεων των δικών τους ανθρώπων για επαναπατρισμό των σορών, τα πτώματα των θυμάτων της μοιραίας πτήσης ΜΗ17 των Μαλαισιανών αερογραμμών, που κατερρίφθη το απόγευμα της Πέμπτης στην ανατολική Ουκρανία στοιβάζονται σε τρένο- ψυγείο για να μεταφερθούν σε μέρος όπου θα εξεταστούν από ειδικούς και αργότερα θα ταξιδέψουν στον τόπο καταγωγής τους.

Επί τρεις ημέρες τα πτώματα των 295 άτυχων επιβατών της μοιραίας πτήσης ευρίσκοντο σε κατάσταση αποσύνθεσης διάσπαρτα στα χωράφια κοντά στο χωριό Grabovo της ανατολικής Ουκρανίας, η οποία ελέγχεται από τους φιλορώσους αντάρτες. Κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου έγινε μια χαοτική επιχείρηση κατά την οποία οι σοροί μαζεύτηκαν στην άκρη του δρόμου, αφού τοποθετήθηκαν σε μαύρες σακούλες και στοιβάχτηκαν μέσα σε βρόμικα φορτηγά για να μεταφερθούν έξι χιλιόμετρα μακριά στον σταθμό όπου βρίσκεται το τρένο ψυγείο.

Οι οικογένειες των θυμάτων απευθύνουν έκκληση στους διεθνείς οργανισμούς για την σύντομη επιστροφή των σορών των δικών τους ανθρώπων, τους οποίους δεν μπορούν ούτε να θρηνήσουν, αλλά ούτε να οργανώσουν την κηδεία τους. Οι συγγενείς των θυμάτων εκφράζουν την οργή τους αποκαλώντας εξευτελιστική και απάνθρωπη την μεταχείριση που έχουν δεχθεί τα πτώματα των άτυχων επιβατών.

Ο επικεφαλής της ομάδας των Ολλανδών ιατροδικαστών δήλωσε ότι το μόνο που γνωρίζουν είναι ότι οι αντάρτες θα επιτρέψουν στο μοιραίο τρένο να αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα για άγνωστο προορισμό όπου οι σοροί θα εξεταστούν από τους εμπειρογνώμονες, προτού ταξιδέψουν στις χώρες τους.

 

ΔΙΕΘΝΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...