Παλαιοπαναγιά: Πρόταση για κυκλοφορία των οχημάτων όπως παλιά.(Βίντεο)

Συνεδρίαση της δημοτικής κοινότητας Ναυπάκτου.

Το θέμα με την κυκλοφορία στους δρόμους Δωδώνης-Βαρελά-Αιτωλικής συμπολιτείας επανήλθε χθες στη συνεδρίαση της δημοτικής κοινότητας Ναυπάκτου,χωρίς όμως την παρουσία,αστυνομικού υπαλλήλου ή της τεχνικής υπηρεσίας και της σχολικής κοινότητας του 5ου δημοτικού σχολείου.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση λοιπόν η δημοτική σύμβουλος Αγγελική Σμπούκη εκπροσωπώντας τους κατοίκους αφού και η ίδια είναι κάτοικος της περιοχής αυτής ανέφερε ότι επιθυμία όλων είναι η ανατροπή της απόφασης του 2009 του  δημοτικού συμβουλίου περί μονοδρομήσεων των συγκεκριμένων οδών και επιστρέφοντας  στο παλαιότερο καθεστώς κυκλοφορίας,της αμφίδρομης δηλαδή κίνησης των οχημάτων σε όλους τους δρόμους.

Κάτι τέτοιο υποστήριξε και ο εισηγητής του θέματος  κ.Θ.Σιαμαντάς (video),ενώ η έκφραση γνώμης του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας εμπλουτίστηκε με την πρόταση από την πλευρά της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα του κ. Σακέτου (video) που πρότεινε να ξεκινήσουν και οι διαδικασίες για την διάνοιξη των συγκεκριμένων οδών.

Tέλος η κ. Β.Ταραμπίκου (video) αφού συμφώνησε με τις ανωτέρω δύο τοποθετήσεις,πρότεινε το νέο καθεστώς κυκλοφορίας οχημάτων να ενταχθεί σε ένα ευρύτερο σχέδιο κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα διέπουν τον οικισμό της Παλαιοπαναγιάς και όχι αποσπασματικά στους αναφερόμενους δρόμους.

Οι τελικές αποφάσεις φυσικά θα παρθούν στο δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας όταν και όποτε  αυτό έρθει για συζήτηση.Μέχρι τότε φυσικά ισχύει κανονικά η απόφαση του 2009 με το καθεστώς των μονοδρομήσεων.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...