Παλικαρίσια ισοπαλία η ΑΕ Καραϊσκάκης, 0-0 με τον Άρη

Παλικαρίσια ισοπαλία η ΑΕ Καραϊσκάκης, 0-0 με τον Άρη

Άρης

Η ΑΕ Καραϊσκάκης έπαιξε παθιασμένα στο “Κλ. Βικελίδης” και κατέκτησε σπουδαίο βαθμό απέναντι στον Άρη (0-0).

Οι κίτρινοι επί της ουσίας πέταξαν το πρώτο μέρος, στο οποίο είχαν κακή απόδοση. Οι Αρτινοί ναι μεν παρατάχθηκαν με αμυντικούς προσανατολισμούς, ωστόσο στην κόντρα επίθεση ήταν πολύ επικίνδυνοι. Στις αρχές του δεύτερου μέρους, μάλιστα, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Όσο περνούσε η ώρα, τόσο αυξανόταν η πίεση των γηπεδούχων. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι κλείστηκαν στα καρέ τους, αλλά κατόρθωσαν να βγάλουν το ματς χωρίς να δεχτούν γκολ.

Καθοριστικός παράγοντας ήταν ο τερματοφύλακας των νεοφώτιστων Ηλίας Μέλκας, ο οποίος στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης έκανε μια απίθανη επέμβαση με το ένα χέρι σε δυνατό σουτ του Βαλεριάνου έξω από την περιοχή.

Το 0-0 για τον Άρη ήταν η τρίτη ισοπαλία στη Football League, και αυτή με το ίδιο αποτέλεσμα. Οι δύο προηγούμενες ήταν με τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο και με τον ΟΦΗ στο “Κλ. Βικελίδης”.

Αυτή η ισοπαλία βάζει σε… μπελάδες την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Και αυτό διότι η Παναχαϊκή, που παίρνει τρίποντο στα χαρτιά, καθώς στο πρόγραμμα είναι ο Αχαρναϊκός, είναι πλέον στο -1 από τον Άρη. Επίσης, αν ο ΟΦΗ νικήσει αύριο τον Απόλλωνα Πόντου, θα πάει στο -3 από την κορυφή.

ΑΡΗΣ (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Ντούνης (67′ Μπαργκάν), Παυλίδης (63′ Μιλούνοβιτς), Διαμαντόπουλος, Λώττας (57′ Μουμίν), Πλατέλλας.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σ. Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Μακρής, Χούσος (70′ Ψιάνος), Κόλινς, Λουκίνας, Δημητριάδης (83′ Νικολόπουλος), Μακρίδης (76′ Κυριάκης).

 

πηγή: filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/318267-Palikarisia-isopalia-e-AE-Karaiskakes-0-0-me-ton-Are ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...