Παμπλόνα: Η αστυνομία ψάχνει τον άντρα που έβγαλε «selfie» με τον ταύρο

Παμπλόνα: Η αστυνομία ψάχνει τον άντρα που έβγαλε «selfie» με τον ταύρο
Στη διάρκεια των γνωστών «ταυροδρομιών» της πόλης, όταν οι ταύροι ξεχύνονται στους δρόμους, κυνηγώντας τους τολμηρούς
Αρκετές φορές έχουμε δει η μόδα των «selfie» φωτογραφιών που έχει κατακλύσει τους πάντες να γίνεται επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα εκείνου που την επιχειρεί, όμως το να σε κυνηγά η αστυνομία γιατί έβγαλες «selfie» είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει!

Κι όμως, είναι αλήθεια: Η αστυνομία στην ισπανική πόλη Παμπλόνα αναζητά τον άντρα της φωτογραφίας που φαίνεται να βγάζει selfie με το κινητό του τηλέφωνο στη διάρκεια των ταυροδρομιών της πόλης – μάλιστα φαίνεται ο ταύρος που τον κυνηγά σε απόσταση… αναπνοής. Σύμφωνα με τους νόμους που θεσπίστηκαν μόλις πέρσι στην πόλη ειδικά για το γεγονός αυτό, αυτό που έκανε ο άντρας απαγορεύεται, καθώς θεωρήθηκε πως προκάλεσε καθυστέρηση στην ταυροδρομία, γεγονός εξαιρετικά επικίνδυνο, ενώ για το λόγο αυτό απαγορευμένη θεωρείται και η χρήση κάθε είδους συσκευής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταγράψει το γεγονός.

Ο άντρας, τον οποίο η αστυνομία αναζητά μετά από τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από την ισπανική τηλεόραση, τώρα αντιμετωπίζει πρόστιμο έως και 3.000 ευρώ. Πάντως ο «ριψοκίνδυνος» άντρας εκτός από τις αρχές, αντιμετωπίζει και την οργή του Διαδικτύου καθώς γρήγορα το πλάνο που τον δείχνει με το κινητό στο χέρι έγινε viral με το hashtag #eltontolmóvil, που σημαίνει «ο ηλίθιος με το τηλέφωνο», συνοδευόμενο από σχόλια του τύπου «ένα από τα καλύτερα παραδείγματα της ανθρώπινης βλακείας που έχω δει».

ΔΙΕΘΝΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...