Παναθηναϊκός: Ο Τσάβες που επιμένει, ο Χουλτ που… αυτοπωλείται και η ατάκα Δομάζου για τα «χάλια» λόγω Αλαφούζου

Παναθηναϊκός: Ο Τσάβες που επιμένει, ο Χουλτ που… αυτοπωλείται και η ατάκα Δομάζου για τα «χάλια» λόγω Αλαφούζου

Ο Αντρές Τσάβες παραμένει στην Αργεντινή και το πότε θα επιστρέψει στην Αθήνα, το ξέρει μόνο ο ίδιος.

Στον Παναθηναϊκό περίμεναν πως το βράδυ της Κυριακής ο Τσάβες θα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, όμως αυτό δεν συνέβη και η αδικαιολόγητη απουσία του από το Κορωπί έχει ξεπεράσει ήδη τη μία εβδομάδα.

Το σίριαλ Τσάβες δεν τελειώνει, λοιπόν, για τον Παναθηναϊκό και πλέον το γυαλί έχει ραγίσει για τον Αργεντινό επιθετικό.

Την ίδια ώρα πολλά ακούγονται για την περίπτωση του Νίκλας Χουλτ, ο μάνατζερ του οποίοι πιέζει για προσφυγή προκειμένου ο Σουηδός μπακ του Παναθηναϊκού να μείνει ελεύθερος.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο, έξω από την Λεωφόρο, ο Χουλτ έλεγε σύμφωνα με αναφορές του Τύπου πως δεν θέλει να κάνει προσφυγή και δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα, ενώ θα ήθελε να μείνει στον Παναθηναϊκό.

Η παραμονή του Χουλτ στο τριφύλλι φαντάζει αδύνατη αυτή τη στιγμή, ωστόσο ο άσος του Παναθηναϊκού τόνιζε πως αν είναι να φύγει τότε προτιμάει να πωληθεί έτσι ώστε να μπουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας.

Στο μεταξύ μετά το ματς με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο ο Μίμης Δομάζος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στη στάση του Γιάννη Αλαφούζου, λέγοντας: «Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έφυγε. Λέει βοηθάει. Έβαλε λέει 300.000, σκοπός είναι να βοηθήσει και να έχει αυτά τα χάλια; Γιατί τον πήρε, για να τον φέρει εδώ που είναι τώρα;».

Παράλληλα ο «στρατηγός» είναι αισιόδοξος πως κάποιος θα βρεθεί να αναλάβει την ομάδα, αλλά σε ερώτηση για το αν γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο απάντησε πως: «Δεν μπορώ να μιλήσω, αλλά εγώ πιστεύω ότι κάποιος θα βρεθεί στο δρόμο του Παναθηναϊκού».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/312259-Panathenaikos-O-Tsabes-poy-epimenei-o-CHoylt-poy-aytopoleitai-kai-e-ataka-Domazoy-gia-ta-chalia-logo-Alaphoyzoy ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...