Παναθηναϊκός Superfoods: Στήριξη στους πληγέντες της Μάνδρας και δώρα αξίας 100.000€ στους κατόχους διαρκείας!

Παναθηναϊκός Superfoods: Στήριξη στους πληγέντες της Μάνδρας και δώρα αξίας 100.000€ στους κατόχους διαρκείας!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν στην «Ημέρα Φιλάθλου», στην οποία 297 τυχεροί έφυγαν με δώρα, για τη στήριξή τους προς τους συνανθρώπους μας στη Μάνδρα.

1

 Στο πλαίσιο της  «Ημέρας Φιλάθλου», που έλαβε χώρα για τέταρτη συνεχή χρονιά στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Κυριακής (17/12) στην αναμέτρηση με το Ρέθυμνο Aegean, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες της Μάνδρας, κληρώθηκαν για πρώτη φορά δώρα αξίας 100.000€, σε μια κίνηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της για τη φετινή άνευ προηγουμένου ανταπόκριση τους στις πωλήσεις των ετήσιων εισιτηρίων διαρκείας (ξεπέρασαν τον αριθμό 7.300)!

1

 

Χιλιάδες φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της «πράσινης» ΚΑΕ, ευχαριστήθηκαν το θέαμα και τις εκπλήξεις και παράλληλα στάθηκαν εμπράκτως στο πλευρό συνανθρώπων μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη!

297 κάτοχοι καρτών διαρκείας έφυγαν από το γήπεδο διπλά χαρούμενοι, καθώς πέραν από το γεγονός ότι απόλαυσαν έναν ακόμη όμορφο αγώνα μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, κέρδισαν και ένα από τα πλούσια δώρα που προσέφεραν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, το PAOSHOP, η PAO BC ACADEMY  και οι κάτωθι χορηγοί μας: ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, SUPERFOODS, ADIDAS, COSMOTE, MERCEDES, TOYO TIRES, 3E, AKTINA TRAVEL GROUP, NOKIA, ΟΜΙΛΟΣ ΥΓΕΙΑ, LG, EZA, MOLTO, BP, MICROSOFT, VIVA, KELLY’S CHIPS, HELLENIC SEAWAYS και CARNICERO.

1

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο και συνεισφέρανε σε αυτόν τον ιερό σκοπό, ενισχύοντας έτσι τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες της Μάνδρας, καθώς και  όλους τους κατόχους διαρκείας που βρίσκονται εμπράκτως στο πλευρό της!

Δείτε παρακάτω το βίντεο με όλα όσα όμορφα έγιναν στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Κυριακής (17/12/2017):

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/314207-Panathenaikos-Superfoods-Sterixe-stoys-plegentes-tes-Mandras-kai-dora-axias-100-000EU-stoys-katochoys-diarkeias ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...