Παναιτωλικός – Κέρκυρα (16.00 – 7η αγωνιστική S.L – Pre game)

Παναιτωλικός και Κέρκυρα διασταυρώνουν σήμερα τα ξίφη τους στο Αγρίνιο, σε παιχνίδι που γίνεται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκ. Ο αγώνας ξεκινάει στις 16.00

Τα γνωστά προβλήματα για το Γιάννη Μαντζουράκη με πέντε απόντες, όπως και στον αγώνα με τον Πλατανιά. Οι Παπάζογλου, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλούδης, Κουτρομάνος και Μύγας έμειναν εκτός αποστολής. Στην αποστολή περιλαμβάνονται 18 ποδοσφαιριστές. Πιθανότατα ο Κλέσιο θα αγωνιστεί ξανά στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα ελλείψει των Μύγα και Κουτρομάνου. Ο Λεντέσμα θα πάρει τη θέση του Φερέιρα στο χώρο της μεσσαίας γραμμής, ενώ κι ο Μαρκόφσκι αναμένεται να ξεκινήσει βασικός και θα προσπαθήσει να σκοράρει για πρώτη φορά φέτος απέναντι στην παλιά του ομάδα. Ο Παναιτωλικός διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με δύο γκόλ παθητικό, απ’την πρεμιέρα έχει να δεχθεί γκόλ, διατηρεί την εστία του ανέπαφη για τρείς συνεχόμενες αγωνιστικές. Έχει καλή συγκομιδή με 5 βαθμούς έως τώρα ξεκινώντας με πολύ δύσκολο πρόγραμμα, ενώ προηγούμενος αγώνας η εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με τον Πλατανιά.

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναιτωλικού: (4-2-3-1)

Κυριακίδης, Κούσας, Ροντρίγκες, Κλέσιο, Τσοκάνης, Πάουλο, Μάκος, Λεντέσμα, Ουάρντα, Τομανέ, Μαρκόφσκι

Όσον αφορά την Κέρκυρα με πολλές και σημαντικές απουσίες θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Παναιτωλικό με τους Βενέτη, Γκόμες, Ντουαλά και Γεωργακόπουλο να μένουν εκτός αποστολής. Κακό το ξεκίνημα για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έχοντας 3 βαθμούς στο πρωτάθλημα, όμως με δύο ήττες εντός έδρας και μία εκτός έδρας. Για την 6η αγωνιστική η Κέρκυρα είχε ηττηθεί στην έδρα της με 1-0 απ’τον ΠΑΣ. Στο Αγρίνιο επιστρέφουν αρκετοί πρώην ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού. Ο λόγος για τους Ζορμπά, Ιωάννου, Σιόντη και Νίκιτς.

Η προιστορία δείχνει από μία νίκη των δύο ομάδων σε τέσσερις αναμετρήσεις στο γήπεδο του Παναιτωλικού και δύο ισοπαλίες.

Διαιτητής του πρώτου χρονικά αγώνα για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ, ορίστηκε ο Γεώργιος Μπλάνας του συνδέσμου Μεσσηνίας, με βοηθούς τους Στυλιανό Τσολάκη (Αθηνών), Μιχαήλ Δημόπουλο (Δυτικής Αττικής) και τέταρτο τον Χρήστο Μήτσιο (Ηπείρου).

Ιδανικός καιρός για να προσέλθει πολύς κόσμος σήμερα στο γήπεδο και σε αυτό βοηθάει και η πολύ καλή εικόνα που έχει δείξει μέχρι στιγμής ο Παναιτωλικός στο πρωτάθλημα. Μένει να δούμε αν η διακοπή που μεσολάβησε θα επηρεάσει αρνητικά ή θετικά κάποια απ’τις δύο ομάδες.

Εισιτήρια θα διατίθονται απ’τα εκδοτήρια του γηπέδου έως και την ώρα έναρξης του παιχνιδιού (16.00)

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...