Παναιτωλικός: Καλή εμφάνιση και ισοπαλία (0-0) απέναντι στη Λάρισα

Iσόπαλο 0-0, ήρθε το φιλικό του Παναιτωλικού στο γήπεδό του απέναντι στην ΑΕΛ. Το φιλικό αυτό ενδέχεται να ήταν το τελευταίο για τις δύο ομάδες καθώς αποφασίστηκε η έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου.

Ήταν ένα παιχνίδι που δεν έλειψαν οι σκληρές μονομαχίες, με τις δύο ομάδες να δείχνουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση και τον Παναιτωλικό αισθητά βελτιωμένο στον αμυντικό τομέα.

Πρώτη εμφάνιση για τον Εμάνουελ Λεντέσμα με τη φανέλα του Παναιτωλικού, μπήκε στο 65′ στη θέση του Φερέιρα και χειροκροτήθηκε απ’όλο το γήπεδο ο Αργεντίνος, ο οποίος έδειξε θετικά στοιχεία στο διάστημα που αγωνίστηκε. Καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη χάνοντας αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει κυρίως με Μαρκόφσκι και Μουνιόζ.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο, η είσοδος ήταν ελεύθερη, ενώ όποιος επιθυμούσε μπορούσε να αγοράσει κουπόνι των 2 ευρώ ενισχύοντας τα τμήματα του ερασιτέχνη Παναιτωλικού.

Στα αρνητικά ο τραυματισμός του Παπάζογλου που έδειχνε να κουτσαίνει με δεμένο το πόδι έπειτα απ’την αντικατάστασή του και μόλις ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.
Οι Μύγας, Χαντάκιας, Βασιλούδης, Παπουτσογιαννόπουλος και Ροντρίγκες ήταν εκτός αποστολής , ενώ μόνο ο Άγγελος Καρβελάς που είναι υπό δοκιμή δεν αγωνίστηκε εχθές απ’τους παίκτες του Παναιτωλικού.

4-2-3-1 για ακόμη ένα φιλικό απ΄το Γιάννη Μαντζουράκη με Κυριακίδη κάτω απ’τα γκολπόστ, Κλέσιο δεξί μπάκ που τα πήγε περίφημα, αριστερό μπάκ ο Τσοκάνης, κεντρικό αμυντικό δίδυμο Κούσας και Μάκος, ανασταλτικοί χάφ Παπάζογλου, Πάουλο, δεκάρι ο Φερέιρα, αριστερός ακραίος ο Ουάρντα, δεξιά έπαιξε ο Τομανέ και προωθημένος ο Μάρκο Μαρκόφσκι. Στο 24′ όταν και τραυματίστηκε ο Παπάζογλου, τη θέση του πήρε ο Ρότσα, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο μεταφέρθηκε στα αριστερά, για να πάρει τη θέση του στον άξονα ο Τσοκάνης σε εσωτερική αλλαγή.

Και τώρα τα επίσημα παιχνίδια παίρνουν σειρά..

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων :

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης (76’ Κριστιάνο), Κούσας, Μάκος, Κλέσιο (80’ Κουτρομάνος), Τσοκάνης, Παπάζογλου (24’ λ.τ. Ρότσα), Πάουλο, Φερέιρα (64’ Λεντέσμα), Τομανέ, Ουάρντα (88’ Ρόσα), Μαρκόβσκι (64’ Μουνιός).

ΑΕΛ: Ξενοδόχοβ, Ναβάρο, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης, Ναζλίδης, Βαρέλα, Ντέλετιτς, Αναστασόπουλος, Γκόλιας, Φατιόν, Φάρκας. Στο 80’ μπήκαν στον αγώνα οι: Κουτσινανικούλης, Μαρουκάκης, Ουρτάδο, Ντοντό, Λαμπρόπουλος, Ρέντζας, Κάπος.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...