Παπαγάλος «μάρτυρας» δολοφονίας επαναλαμβάνει τα τελευταία λόγια του θύματος

Σάββατο 04/06/2016 – 21:28Απίστευτο και όμως αληθινό αλλά ένας παπαγάλος που μιλάει ανέλαβε χρέη… μάρτυρα σε υπόθεση άγριας δολοφονίας στο Μίσιγκαν.
Κανείς δεν γνωρίζει τι συνέβη πραγματικά στο σπίτι του Martin Duram. Όπως πιστεύουν όμως οι γονείς του θύματος, ο αγαπημένος παπαγάλος του γιου τους όχι μόνο ήταν αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος, αλλά μπορεί να αποτελεί και το «κλειδί» για τον εντοπισμό του υπευθύνου.
Ο 45χρονος M. Duram είχε βρεθεί πριν από μερικούς μήνες νεκρός στο σπίτι του, μαζί με τη σύζυγό του που επίσης έφερε τραύματα από σφαίρες. Αρχικά η αστυνομία πίστευε ότι το ζευγάρι έπεσε θύμα αδίστακτων διαρρηκτών που δεν δίστασαν να τους πυροβολήσουν για να ληστέψουν το σπίτι τους. Ωστόσο, σύντομα οι υποψίες των αρχών στράφηκαν στη γυναίκα, η οποία δεν τα πήγαινε και τόσο καλά με τον σύζυγό της τους τελευταίους μήνες. Σύμφωνα με αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο που επικαλείται πηγή του τοπικού αστυνομικού τμήματος, υπάρχει η υπόνοια ότι η κα Duram σκότωσε τον άνδρα της και στη επιχείρησε να αυτοκτονήσει, ωστόσο η ίδια αρνείται κατηγορηματικά κάτι τέτοιο,ενώ δεν υπάρχουν και αποδείξεις οι οποίες να στηρίζουν την συγκεκριμένη θεωρία της αστυνομίας.
 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...